Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 juli 2010

Nya filmer på G

Av Sofie - 23 juli 2010 18:15

Vilka kommande filmer har Twilight stjärnorna pågång? Satt och letade upp ad deras kommandefilmer och projekt var och här kommer det :)


Robert Pattinson: han har fullt upp för tillfället med Eclipse på bioduken och inspelningen av Water for Elephants. Men vi kan också se fram emot Bel Ami, Unbound Captives och Breaking Dawndel 1 och 2.


Kristen Stewart: hon har lika fullt upp som co-star Robert Pattinson med Eclipse på vitaduken och inspelningen av On the Road. Filmer som precis är klara är The Runaways och Welcome to the Rileys men det finns också många kommande filmer som Andra kommande filmer som K-11, Backwoods, An American Girl och Breaking Dawn del 1&2. 


Taylor Lautner: Syns som föregående i Eclipse och spelar just nu in Abduction och det ryktas också att han kommer få en roll i X-Men: First Class. Andra filmer som vi förväntas se honom i är Cancun, Stretch Armstrong och Breaking Dawn del 1&2.


Okej alla vet att de följande stjärnorna är med i Eclipse och kommer vara med i Breaking Dawn så jag skriver inte det mer för det känns tjatigt :PAshley Greene: Har precis avslutat filmprojekten Skateland, Radio Free Albemuth men ör nu i full gång med ett nytt vilket är filmen LOL: Laughing Out Loud. Andra filmer som hon ska vara med i är Butter, Warrior tillsammans med Kellan Lutz och The Apparition. 


Nikki Reed: Avslutade för ett tag sedan projekten Chain Letter och Privileged och verkar nu ha det lite lungt tills Breaking Dawn.


Jackson Rathbone: Just nu aktuell i The Last Airbender och har avlutat filmprojektet Girlfriend. Kommande är filmen DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse och det ryktas också om att han ska få en roll i filmen Truckstop.


Kellan Lutz: har precis avslutat Meskada och A Nightmare on Elm Street men har mycket på gång bland annat Immortals, Warrior med Ashley Greene, The Killing Game  och Love, Wedding, Marriage.


Vill ni veta mer vilka filmer de andra stjärnorna har på G? Om ni tyckte det var kul kan jag fortsätta med de andra från casten också :)

Många kramar till er B <3

Bildkälla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se