Twilight  News

Alla inlägg under juli 2010

Av Sofie - 17 juli 2010 18:45

Hejsan svejsan :)


Nu tar jag en paus från städningen, känner mig lite duktig idag som har hunnit med att måla en vägg på huset och städat ut hela klädgarderoben och börjat med alla lådorna. Så en paus sitter fint (:


Hittade två jättefina Twilight Saga videos, men jag varnar er som inte har sett Eclipse att det är lite spoilers från filmen! Men dom är riktigt bra och om jag måste jag välja den bästa skulle det bli den understa.

Kramar B <3


Källa

ANNONS
Av Sofie - 17 juli 2010 18:00

Just nu går Eclipse på biograferna i nästan hela världen och det är många fans som har stet en, två eller kanske tre gånger på bio. När vi var iväg på semester var det ganska mycket om Twilight stjärnorna i tidningarna och jag har lyckats se en reklam på tvn för filmen. Har ni sett mycket reklam för filmen i Tvn eller ute på stan?


Här kommer iaf en härlig bild från Singapore där tunnelbanorna är täckta med stora Eclipse posters :) Sånna hade inte varit fel att se oftare. Det är nog två eller tre olika posters. Bilden under är från en shopping galleria i Thailand och jag gissar att det är från MBK i Bangkok :)

Kramar Bellz <3


Källa, Källa

ANNONS
Av Sofie - 17 juli 2010 16:45

Här kommer del 2 om Bree Tanner missade ni del 1 klicka då här ;)

Det kommer bli spoilers om ni inte har läst Eclipse och The Short Second Life of Bree Tanner. Nu är ni varnade läs på egen risk om Bree Tanner :)

 

forts...

Riley är på väg till Voctoria och Diego och Bree följer efte för att berätta deras upptäckt med solljuset men istället får de reda på mycket mer om vampyrernas värld. Bree vänder hem igen men Diego stannar kvar för att berätta för Riley.

Senare berättar Riley för Bree att Diego är med Victoria för att hålla koll på The Cullens. Bree är misstänksam men håller sig till planen och de nyfödda förbereder sig för krig och hon håller sig allt närmare den nyfödda vampyren Fred. (en parentes, Fred är en vampyr som håller sig för sig själv och undviker trubbel. Med hjälp av sin speciella talang att stöta bort de andra räddar han Bree.)

 

Fred har inga planer attkriga mot Cullens och han bestämmer sig för att utforska världen och han erbjuder Bree att följa med. Hon bestämmer sig för att hitta Diego och sedan kommer efter men planen gå rinte riktigt som planerat.

De nyfödda drabbas av en stor förlust och den sista överlevande är Bree som har gett vit flagg och räddas av Carlisle och Esme, men Jasper protesterar. Alla är samlade efter striden och Bree har svårt att kontrollera sina känslor och kan inte riktigt förstå varför Cullens har en människa med sig. Men på något sätt lyckas hon kontrollera sig sälv men då kommer Volturi med Jane i spetsen.

 

Jane frågar ut var och en om vad som har hänt och även Bree. Men trots att Bree är ärlig och Carlisle har erbjudit henne en plats i familjen skickar Jane Felix på henne och där slutar Brees historia.

 

Jag tycker det är en liten sorglig historia om Bree, hon nästintill tvingades att vara en del av de nyfödda vampyrerna för att överleva. Men jag tror inte att det var det hon ville och hon var villig att ge upp och ta hjälp av Cullens.

 

I filmen spelas Bree Tanner av Jodelle Ferland som är 15 år gammal och kommer från Kanada. Redan när hon var 4 år hade hon sin första roll i en Tv serie.

När hon inte skådespelar ägnar hon sin tid till gymnastik och konst och när ohn var yngre spelade hon fiol men nu spelar hon gitarr.

 

Hon har varit med i The Messenger tillsammans med Kristen Stewart, hon har också varit med i Supernatural, Silent Hill, Good Luck Chuck, Eclipse och hon kommer att vara med i en film som heter Mighty Fine som kommer ut 2011.

Vill ni läsa mer om Jodelle klicka här.

BildKälla

Hoppas ni fann det intressant :)

Kramar Bellz <3

Av Sofie - 17 juli 2010 14:15

Paparazzis finns överalt där skådespelarna och musikerna sätter sina fötter och stjärnorna får inte en lugn stund. När Robert Pattinson var på inspelningen av Water for Elephants var det massvis med paparazzis på plats och det gick inte alls bra att filma men då kom hjälpen och det var fansen! :)


ROBERT PATTINSON’s fans came to his rescue on the set of WATER FOR ELEPHANTS – they forced the paparazzi to stop snapping the star as he shot dangerous scenes with REESE WITHERSPOON.


Snappers frequently descended on the California set to try and catch Pattinson and Witherspoon at work, and at one stage they were distracting the pair during a scene – but the Twilight star’s waiting fans saved the day.


He tells Telepoche magazine, “(The funniest fan experience) happened while I was filming Water for Elephants in which my partner is Reese Witherspoon. We had a scene with elephants but there were so many paparazzi around that it was scaring the animals and it was impossible to film.


“Out of the blue, fans, that were waiting for autographs, had enough and circled around the paparazzi. Teens made big guys run away. It was unreal! I was pleased.”


Härligt gjort av alla fansen som hjälpte till! Det är inte varje dag man hör om en sådan hjälpinsats ^^

Kramat B <3

Källa

Av Sofie - 17 juli 2010 11:00

Nu ska jag upp på mitt rum och rensa i min garderob som är full av kläder, tänkte passa på när det regnade men nu plötsligt försvann regnet och det blev sol :p

 

Jag skulle passa på att tipsa er om en skiva som jag nästan alltid lyssnar på när jag städar. Musiken kommer från filmen Amelie From Montmartre och här kommer en spotifylänk Yann Tiersen – Amelie From Montmartre.

Fick skivan från min kusin innan hon skulle till Frankrike och jobba som au pair och jag vet inte om det är därför jag alltid har älskat skivan. Men det går riktigt snabbt att städa med den på :)

Mina favorit låtar från skivan är La Valse D'Amélie (Version Piano) och Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi. Här under kommer ett smakprov på La Valse D'Amelie och jag hittade faktiskt en video med New Moon klipp och låten passar bra in tycker jag :D


Hoppas ni tyckte om musiken och videon för nu ska jag städa och rensa garderoben, Kram B <3


Bildkälla

Av Sofie - 17 juli 2010 10:15

I juli numret av Cosmopolitan Magazine finns det en artikel som heter 10 Reasons We Are Still Obsessed with Robert Pattinson. Det finns många saker vi fans gillar med Robert men här är cosmos bästa-


1. He doesn’t date skanky chicks.
2. He isn’t afraid to be a goof.
3. He works sunglasses like James Dean.
4. He’ll whisper in your ear.
5. He has serious bedhead.
6.He’s just scruffy enough.
7. He walks like a tiger.
8. He always signs stuff for fans.
9. He’s sexy – even when he looks pissed off.
10. Uh…he’s really hot!


Håller ni med på punkterna? Gillar bilden från tidningen, alltihop passar så bra in med punkterna de hade skrivit ^^ Gillar bild tre :D

Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 17 juli 2010 09:46

Michael Sheene som spelar Aro från Volturi har nu blivit nominerad till en 2010 Emmy award. Inte dåligt! Och de nominerade är-


Outstanding Lead Actor In A Miniseries Or A Movie:

Sir Ian McKellen, as Two

The Prisoner

Dennis Quaid, as Bill Clinton

The Special Relationship

Jeff Bridges, as Jon Katz

A Dog Year

Michael Sheen, as Tony Blair

The Special Relationship

Al Pacino, as Dr. Jack Kevorkian

You Don’t Know Jack


The special Relationship är en Tv serie där Michael spelar Tony Blair och det tror jag han gör bra för han spelade också Tony Blair i filmen The Queen. Om jag inte minns fel fick han ta emot pris från Queen Elizabeth II för att han spelat rollen så  bra. Tummarna håller jag för Michael :)

Kram Bellz :)<3

Källa

Av Sofie - 17 juli 2010 09:00

God morgon regniga Sverige!


Vaknade klockan sex av att det öste ner utanför fönsterrutorna men som tur var kunde jag som somna om igen. Det fortsätter att regna lite smått men jag antar att det behövs efter all sol :) Perfekt dag att vara inne och städa och titta på film kanske.


Jag tycer att vi fortsätter att börja morgonen med ett tidningsomslag och denna gånge är det Kristen Stewart som är på omslaget för ELLE i Ukraina. Mycket fint omslag tycker jag :) Hon verkar vara en person som verkligen är sig själv och det tycker jag är härligt!

Kram Bellz <3


Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se