Twilight  News

Alla inlägg under juli 2010

Av Sofie - 16 juli 2010 19:00

Halloj :)


Hemma från stranden och nu ska jag byta om för snart är det kalas hos farfar och jag känner nu att jag kanske låg i solen lite för länge men det var skönt. Höga vågor och varmt i vattnet så det var svårt att åka hem för det ar så roligt ^^


Men innan jag åker tänkte jag bjuda er på en liten bild från inspelningen av Taylors nya film Abduction. Det skulle vara en action film om jag inte minns fel och kommer ut 2011 :) Ett filmval för mig tror jag, den verkar vara bra.

Kramar på er alla, Bellz :)<3


Källa

Av Sofie - 16 juli 2010 16:30

Här kommer ett inlägg som kommer att handla om Bree Tanner och det kommer bli spoilers om ni inte har läst Eclipse och The Short Second Life of Bree Tanner.

Nu är ni varnade läs på egen risk om Bree Tanner :)

 

Fullständigt namn: Bree Tanner

Förvandlad av: Victoria

Hårfärg: Mörk svart/brun

Ögonfärg: Blodröd, svart vid törst

Talang: Ingen speciell utom de vanliga vampyr krafterna

Död: Februari/Mars 2006

 

Brees historia

Bree Tanner var en av de nyfödda vampyrerna som skapades av Victoria med målet att döda Bella och möta The Cullens.

När Bree fortfarande var människa levde hon tillsammans med sin pappa och hennes mamma försvann redan när hon var liten. En dag rymmer Bree och hon lever ett tag ensam ute på gatorna men den träffar hon den vackraste hon någonsin har sett och det är Riley Biers. Han erbjuder henne en hamburgare och hon tar emot den sedan tar han med henne till Victoria och hon förvandlar henne.

 

 

Ett tag efter att Bree har blivit vampyr är hon med Kevin (vampyren som allar sig själv spider-man) och Diego för att jaga. Bree och Diago förtsätter jakten ensamma och de tar tillfället i akt att lära känna varandra. Tiden går snabbt och det börjar ljusna och de gömmer sig i en undervattensgrotta men upptäcker att solen inte alls är farlig för dem. Det som händer är att solens stålar blir som diamanter på huden.

 

Detta var del 1 och del 2 kommer imorgon :) Hoppas ni tyckte det var kul att läsa.

// Bellz ;) <3

Av Sofie - 16 juli 2010 14:45

Ja vi vet hur det är med skvaller som flyger runt på nätet många gånger stämmer inte ryktena. Någon källa säger att nu är dom och dom tillsammans men vi fortsätter ändå att läsa det :p Msn går nu ut med att Taylor skulle ha hittat tillbaka till en tjej han var tillsammans med på gymnasiet. Såhär skriver Msn-

 

Taylor Lautner har tidigare dejtat celebriteter som Selena Gomez och Taylor Swift, men enligt Life & Style är det första kärleken Sarah Hicks som ständigt finns i ”Twilight”-stjärnans tankar.

Paret var tillsammans under gymnasietiden och sägs nu ha hittat tillbaka till varandra.

Taylor och Sarah är definitivt på gång igen. Hon är väldigt vacker och Taylor har alltid varit svag för henne, säger en källa.

Sarah spädde dessutom på ryktena efter att ha twittrat följande den 6 juli när hon var på väg på semester:

— Att säga hej då suger... sitter ensam på flygplatstoaletten. Jag är helt förstörd.


Kramar Bellz :)

Taylor Lautner dejtar sin första kärlek

Källa

Av Sofie - 16 juli 2010 11:15

Breaking Dawn spoiler!

Melissa Rosenberg (manusförfattare till Twilight Sagan) gjorde en intervju med On the red carpet. De pratar om Breaking Dawn och vad vi kommer att få se i filmen och hon verkar inte hålla tillbaka på sakerna som är med i boken. Det är bra för vi vill ju ha det så likt boken som möjligt :D

Det är bara så synd att vi kommer få vänta så länge på att få se den, men som alla brukar säga den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men i detta fallet väntar vi nog lite för länge :p

Kram B <3


Källa

Av Sofie - 16 juli 2010 09:45

BooBoo Stewart som spelar Seth Clearwater i Eclipse är inte bara en skådespelare för han är också en musiker. Han tillsammans med sin syster Fivel har spelat in en ny låt med en musikvideo till och låten heter Rainy Day ;)

Jätte kul tycker jag att ha både skådespelar och spelar musik och han kommer nog bli populär bland tjejerna när han blir lite äldre. Han är just nu 16år och jag tyckte han var jättesöt i Eclipse även om han inte var med så mycket :)


Vad tyckte ni om låten och videon? Kramar B <3


Av Sofie - 16 juli 2010 09:00

Goood mooorgon (:


En ny ich härlig dag med nya upptåg, blir kanske havet en runda och sen blir det att fira farfar som fyller år :)


Jag märkte en sak idag när jag skulle göra detta inlägget, de senaste dagarna har första inlägget handlat om någon från casten som har varit med på en tidning eller i en tidning. Jag hoppas att detta inte gör någonting men det står ganska still i Twilight världen just nu och lite bilder brukar alltid vara uppskattat :)

Så idag börjar vi med Taylor Lautner som är på omslaget för en slovensk tidning som heter Vikend.

Kram Bellz :)


normal_vike2

Källa

Av Sofie - 15 juli 2010 20:17

Fick en fråga om varför jag bloggade här på en Twilightblogg när jag avskyr Bella. Tänkte jag kunde besvara den i ett eget inlägg för jag vet att det är fler som undrat.


Svaret är enkelt. För trots att Bella är huvudpersonen i The Twilight Saga så är hon inte den enda karatären. Det som många älskar med The Twilight Saga är kärleken. För mig spelar den en väldigt liten roll. Det jag älskar med The Twilight Saga är övernaturligheten. Vampyrerna mest, jag är väldigt fascinerad och läser allt jag kommer över. (Anne Rice är min Gudinna).  Även varulvarna fascinerar mig stort. Delen i Breaking Dawn ur Jacobs perspektiv är otroligt intressant! Men vampyrerna är det som ger mig mest.


Så det är främst pga av vampyrerna jag älskar The Twilight Saga. Och då främst Rosalie.


//Marielle=)

Av Sofie - 15 juli 2010 20:00

Hoppas alla har en riktigt bra kväll :)

Har fått lite kommentarer som jag hade tänkt att svara på.


1. Fråga: Heter du Isabella?

Svar: Mitt andra namn är Isabella och när jag startade bloggen tog jag Bellz som bloggnamn eftersom det på sätt och vis hör ihop med andranamnet. Sen tyckte jag att det passade ihop med Twilight också och eftersom detta är en Twilight blogg fick det bli det ;)


2. Fråga: Vet du när Hunted (House of Night) kommer ut på svenska?

Svar: Jag har letat runt lite och det jag har hittat är att den svenska versionen Jagad kommer ut den 18 oktober 2010. Vill du veta mer klicka här för att komma till bokus :)


3. Fråga: Kan du skriva mer om Bree Tanner?

Svar: Självklart kan jag göra det! Har fått andra förfrågningar om det så jag håller på att skriva ihop lite om henne :) Det är snart klart så det kommer upp här när jag är klar med det.


Tack för alla er kommentarer, det är mycket roligt att få läsa vad ni tycker och tänker om olika saker. Det är också kul att kunna hjälpa er med svar på frågor så fortsätt kommentera ;D

Många Kramar B <3


Bildkälla

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards