Twilight  News

Alla inlägg under juli 2010

Av Sofie - 14 juli 2010 11:00

Hej=) Har kommit fram till ett nytt system med Roses, så fort jag har två kapitel klara så publicerar jag ett nytt. Jag skrev nyligen klart kapitel 7 så här kommer alltså det femte kapitlet. Blir kanske lite mer ojämn updatering såhär, men det blir enklare för mig att inte ha någon tidspress=)


Jag vill be er som inte gillade det fjärde kapitlet att ge det hela en chans. Det finns en förklaring till det hela, och den kommer i kapitel 7. Läs tills dess, och avskyr ni min förklaring också så kan ni sluta läsa för då har jag inget att ge er. Men jag anser att ni missar något om ni lägger av nu.


Ni som inte läst något/några av de tidigare kapitlena, klicka här så kommer ni till dem.


Kapitel 5


Jag var inte arg, jag var bara ledsen. Min älskade sen många år hade lämnat mig. Fast han var inte min älskade längre. I samma ögonblick han kysste Bella var han död för mig. För alltid. Frågan är vem jag är utan honom?


Carlisle hade räddat mitt liv den där hemska natten och även om det inte var ett liv jag önskade kände jag att jag var skyldig honom att stanna. Dessutom vet jag inte vart jag skulle ha tagit vägen om jag lämnat dem. De var de enda som visste vem jag var. Mor, far och alla de andra hörde till det förflutna och de trodde jag hade rymt iväg med en annan man. Det var Royce som hittat på den historian, han hävdade att jag sagt till honom att jag skulle lämna honom för en annan.

Men det var självklart inte sant. Fram tills den där natten hade jag trott att Royce var den rätte. Men nu när jag tänkt över det så himla många gånger visste jag att det inte varit så. Han älskade aldrig mig, jag var bara en i raden för honom, och tillräckligt vacker för att kunna bli hans hustru.


Emmett var så lik Veras Henry och han påminde mig om allt jag förlorat när jag slutade vara mänsklig. Det var anledningen till att jag räddat honom. Delvis. Men det var över nu.


Jag kallades tillbaka till verkligheten med ett ryck när jag kom att tänka på Nessie. Bella fick inte ta henne.


”Nessie!” flämtade jag.

”Ring Jacob Edward! Fort!” sa Alice. Edward plockade upp telefonen och slog Jacobs nummer.

”Hej” sa Jacob när han svarade.

”Har Bella kommit för Nessie?” frågade Edward snabbt.

”Nej, borde hon ha gjort det?” sa han förvirrat.

”Jacob ta henne och stick!” nästan skrek Edward i luren.

”Edward lugna ner dig, vad är det?” sa Jacob skrämt.

”Bella har stuckit tillsammans med Emmett.” sa Edward.

”Va! Är du säker? Bella och Emmett?” sa han chockat.

”Ja Jacob, de kysste varandra, tog varandra i handen och sprang iväg tillsammans, så jag är ganska så säker.” sa Edward ironiskt.”Kom igen, ta Nessie och stick. Jag tänker definitivt inte släppa henne till Bella.” fortsatte Edward. ”Men vart ska jag gå?” undrade han. ”Dra till Kina om du känner för det, lämna bara Forks.” sa Edward snabbt. ”Jag är på väg bort om två sekunder.” sa Jacob och la på.


”Han och Nessie är på väg bort därifrån nu.” sa Edward lättat. Alla andades ut, fast vi alla hört hela telefonsamtalet. Bella fick göra vad fan hon ville men någon rätt till Nessie hade hon inte så som hon ignorerat henne den senaste tiden.

Plötsligt ringde min mobil. Det var Bellas namn som stod på displayen.

”Det är Bella!” flämtade jag.

”Sätt på högtalare.” sa Carlisle spänt. Det var inte lätt för någon av oss.


Jag satte på högtalaren. ”Isabella…” sa jag fränt.

”Rosalie, var är min dotter?” nästan skrek hon i luren.

”Jag är hemma nu och här är en lapp från Jacob där han undrar om jag blivit galen. Det står också att du beordrade honom att sticka med Renesmee. Varför gjorde du så Rosalie?” fortsatte Bella skrika.

”För det första, Cullen Manor är inte ditt hem längre. För det andra så beordrade jag inte Jacob att ge sig av med Nessie och så står det inte på lappen heller det kan jag garantera. Alice också.” Jag kollade på Alice och hon nickade. Vi hade båda sett vad Jacob bestämt sig för att skriva.

”Men var är min dotter Rosalie?” skrek hon. ”Det berättar jag naturligtvis inte Isabella.” sa jag hätskt.

”Men jag är hennes mor, hon är min dotter!” sa Bella argt.


”Hon kallar inte ens dig för mamma längre.” sa jag argt.

”Nej och vem kallar hon mamma då?” sa Bella förargat.

”Mig.” sa jag enkelt.  Bella blev alldeles tyst.


”Det är sant Isabella.” sa Esme kallt. Om det var något Esme avskydde var det föräldrar som struntade i sina barn. Esme hade haft överseende med Bella i och med allt hon gått igenom den senaste tiden men nu var Esmes tålamod slut.

”Jag förstår inte hur du kunde göra så mot stackars Renesmee. Hon undrade förtvivlat var hennes mamma var i början och Rose och Edward försökte trösta henne så gott de kunde. Och till slut så betraktade Nessie Rose som hennes mamma. Och du kan inte beskylla Rose för det Isabella, det var ditt eget fel.” Esme var rasande.

”Vad Esme försöker säga Isabella är att både du och Emmett kan dra åt helvete.” sa Edward argt. Det var första gången han yttrat sig under samtalet.

”Edward jag är så ledsen.” viskade Bella.

”Jag vill aldrig se dig igen. Det vill ingen av oss. Och du kan hälsa Emmett att ingen vill veta av honom heller, särskilt inte Rose.” sa Edward lågt och så tog han telefonen ifrån mig och smällde igen den.


Ingen sa något på en lång stund.


Carlisle bröt tystnaden. ”Jag vet att det här är mycket att ta in, men vi måste börja springa igen om vi ska hinna till Eleazar och Carmen i tid. När kommer Jane och Demetri?” frågade han.

Alice ansträngde sig för att se efter. ”Deras flyg landar om en timme i Juneau, sen springer de till Carmen och Eleazar på en halvtimme. Det här är välplanerat, det kommer vara helt mörkt när de anländer så de behöver inte oroa sig för exponering.”


”Det kommer ta oss ungefär en och en halv timma att springa till Carmen och Eleazar, vi blev ordentligt försenade av hela grejen med Isabella.” sa Carlisle. ”Med andra ord måste vi skynda oss” fyllde Jasper i.

”Så sant som det är sagt.” sa Carlisle och rufsade om Jaspers hår.

”Hmpf, med tanke på att du bara är hundra år äldre än mig så vet jag inte om du får göra så.” sa Jasper med glimten i ögat. Vi började springa.

”Med tanke på att hundra år är längre än en genomsnittlig livslängd för människor så får jag faktiskt göra så.” sa Carlisle och gjorde det igen.

”Aro är ungefär hundra år äldre än Caius, men hur tror du Caius skulle reagera om Aro gjorde så på honom?” frågade Jasper skämtsamt.

”Tja, jag vet inte riktigt, du får väl fråga.” sa Carlisle och blinkade. Alla började skratta vid tanken på hur det ”kungliga” Volturi skulle reagera på en sådan fråga. Vampyrer kunde inte svimma, men det kanske finns undantag? I så fall skulle definitivt Caius svimma av chock, mer uppblåst varelse får man leta noga efter om man ska hitta någon. Han var väldigt besatt av sin kunglighet.

Det gick en timme, vi småpratade bara om oviktiga saker och retades sinsemellan. Ingen ville tänka på allvaret som väntade, eller allvaret som varit.


Men alla gjorde det ändå. Edward tänkte en del på Bella men jag stängde det ute. Jag behövde fokusera på det som väntade. Jane var riktigt farlig. Hon kunde inte påverka mer än en i taget men man ville inte bli utsatt för smärtan. Den var verkligen helt obeskrivlig. Hon hade utsatt mig för den när Cullens var på besök i Volterra när jag var ungefär 10 år gammal som vampyr. Carlisle tyckte att det var lämpligt att Aro, Caius och Marcus fick träffa de nya tillskotten i familjen, alltså mig och Emmett. Besöket var väl ganska lyckat om man bortser incidenten med Jane.


Hon ansåg att jag flirtade med hennes tvillingbror Alec och att det var därför hon använde sin gåva med Edward läste i hennes tankar att hon ville bestraffa mig för att jag var vackrare än henne. Aro i sin tur läste Edwards tankar och såg att Edward hade rätt och han bestraffade Jane. Hon fick inte släcka sin törst på en månad. Jag visste att det var en väldigt svår tid för henne och jag njöt varenda sekund eftersom jag visste att Jane led. Som jag led när hon torterade mig.


”Rose.” tänkte Edward och avbröt min tankegång. ”Jag måste berätta det här för dig, det förstör mig att jag inte sagt något förut. Jag är så ledsen.” Så började han berätta . Jag lyssnade och såg vad han tänkte. Hela min värld stannade upp. Jag tvärstannade och de andra stannade också där vi var mitt i den kanadensiska skogen.


”Du visste…” viskade jag plågat. ”Visste vadå?” frågade Esme förskräckt. ”Han visste att Emmett inte älskade mig längre.” sa jag kallt. ”Han har vetat det ända ifrån början.” fortsatte jag.

”Snälla Rose, låt mig förklara det för de andra.” bad Edward.

”Visst.” sa jag likgiltigt.

”Emmett har varit kär i Bella ända sedan hon flyttade hit till Forks.” sa Edward sakta. Esme skrek till av chock. Carlisle lade tröstande armen om henne.

”Och du har inte sagt något?” sa Esme tvivlande.

”Han är min bror Esme, jag kunde inte säga något, ens till Bella eller till dig Rose.” sa Edward urskuldande och jag visste att han såg på mig. Jag fortsatte stirra in i skogen. Den var vacker men jag kunde inte uppskatta den. Inte nu.


”Hur kunde du Edward?” skrek jag. ”Hur kunde du göra så mot mig?”

”Men hur kunde du låta det hända?” Jag kände Carlisles ilska ”Både Emmett och Bella är gifta och definitivt inte med varandra.” fortsatte han.

”Jag hade ingen aning om att de hade ett förhållande. Det senaste har jag inte hört Emmetts tankar men det är inget jag reflekterat över. Nu inser jag att Bella har haft sin sköld över honom.” sa Edward plågat.

”Jag kan inte hantera det här just nu.” sa jag tvärt.

”Men Rose.” sa Edward.

”Edward.” sa Carlisle varnande. Edward fattade vinken och höll sig tyst.  Även mentalt.


Vi fortsatte springa och vi nådde till slut Alaska. Några mil bort från Eleazars hus stannade jag. En syn forsade över mitt inre.

”De slår snart sönder deras vardagsrumsfönster. Vi måste springa fort nu det sista!” skrek jag och så satte vi fart igen. Vi fick snart syn på huset och jag tog täten. När vi nådde huset såg vi det trasiga fönster men jag beslutade mig för att vi skulle ta dörren. Eleazars och Carmens hus var byggt så ytterdörren ledde rakt in i tv-rummet och Jane och Demetri skulle anta att vi tog fönstret.

Jag sparkade in ytterdörren och där stod Jane och Demetri. Carmen låg på golvet, det var tydligt att Jane torterat henne. Eleazar satt bredvid henne på golvet.

När Jane såg oss började hon skratta. Hennes tankar var riktade på att Bella inte var med och hon tänkte precis rikta sin gåva mot mig. Jag log och hann rikta gåvan mot henne först.


Jag log skadeglatt mot henne och ökade hennes smärta. Jane ramlade ihop på golvet. Jag kände hur hon började tyna bort men jag struntade i det. Hennes tankar virvlade innan de fastnade på en enda människa. Aro Volturi.  

”Hon älskar Aro!” tänkte jag chockat och släppte taget om hennes gåva. Jag tog ett par steg bakåt i ren överraskning. Edward stirrade på mig.


”På riktigt?” frågade han.

”Du såg vad jag såg.” svarade jag.

Jane öppnade sina ögon. Jag spände mina ögon i hennes. ”Vi är många fler än er Jane, så akta dig för att använda din gåva. I så fall kommer du råka illa ut. Okej?” sa jag skarpt. Jane nickade.  Esme kopplade ett grepp på henne. Demetri såg rasande ut.

”Det gäller dig också Demetri.” sa Edward. Demetri nickade men såg fortfarande lika rasande ut. Jasper låste fast hans armar bakom ryggen på honom och viskade i hans öra. ”Försöker du dig på något är du död.” 

”Jane, du och Aro? På riktigt?” frågade Edward roat.

”Vi älskar varandra.” svarade Jane trotsigt. 

”Fel.” avbröt Jasper. ”Som du säkert känner till så har jag gåvan att känna av andra personers känslor och jag kan försäkra dig om att Aro aldrig känt kärlek när han har tittat på dig. Snarare förakt. Han har bara utnyttjat dig.”


Och med den kommentaren raserade Jasper hela Janes värld.


..................................................



Japp, där var det femte kapitlet. Hände väl inte så himla mycket där kanske, inte ett av de bättre kapitlen enligt mig, men det duger :D


Läs och KOMMENTERA! Personliga påhopp publiceras inte.



//Marielle=)


PS. Maries kommentar till förra kapitlet var så jävla bra!  


"Folks kommentarer är ju löjliga :P Hur skulle hon kunna ändra Stephenie Meyers syn på vampyrerna? Och det spelar väl ingen roll att Stephenie Meyer inte skulle ha skrivit såhär? Stephenie har dessutom inte så mycket med det här att göra, det är inte hennes fan fiction och Marielle får skriva vad hon vill, om hon så vill att Esme dödar Edward, Bella blir emo och Renesme tar över hela världen. Fortsätt skriv! :)"


Skrattar ihjäl mig så fort jag läser den, tack så mycket Marie!

Av Sofie - 14 juli 2010 09:45

Taylor Lautner håller på att spela in en ny film som heter Abduction och inspelningen är i full gång. Ni kan se nya bilder från inspelningen här under ;)

Det är en action/thriller som kommer ut i Usa 2011 och på Imdb står det att den handlar om en ung man som vill få reda på sanningen om sitt liv sedan han hittade ett baby photo av honom själv på en sida fär saknade personer.


Det låter som en spännande film och jag tror Taylor gör ett kanon jobb!

I filmen spelar också Maria Bello hon var med i The Yellow Handkerchief som Kristen Stewart är med i (: Taylor ser iaf bra ut eller vad säger ni? Här kommer bilder från inspelningen där han kör motorcykel :)

Kramar B <3

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Källa

Av Sofie - 14 juli 2010 08:54

God morgon på er (:


Ser ut att bli en ganska varm men solfri dag idag, både bra och dåligt. Vill ha sol men det är jobbigt om solen steker när man jobbar ute :p


The Twilight Saga’s  vampyr Ashley Greene har gjort ett nytt photo shoot och denna gången är det för Elle Magazine.  Måste säga att det är lite Volturi feeling över bilderna :) Ashley verkar ha fullt upp för jag tycker det är nya bilder på henne varje dag nästan.

Kram på er B <3


ash2ash3ash4ash5

Källa

Av Sofie - 13 juli 2010 21:30

Spoilers för er som inte läst Breaking Dawn! 

Hittade en mycket bra intervju med Robert Pattinson och han pratar om Breaking Dawn och den nya regissören Bill Condon. Han pratar också om Eclipse tält scenen och om att spela pappa i Breaking Dawn :)


What are you looking forward to about “Breaking Dawn” being shot back-to-back as two films and of Bill Condon directing them?

I’m glad that it’s Bill Condon. I love his stuff. I haven’t seen the script yet but I am fearful about the series’ end. It’s such a great security blanket. It’s like a net. You can afford to make mistakes when you have another “Twilight” film to make. After that, I guess you’re on your own.

I’m glad the “Breaking Dawn” films will be done together. Because otherwise, it’s quite hard to fit another film in-between each one. Like what happened in “Eclipse”—having to get your mind back to where it was before. I had about a week of preparation time. It was quite stressful in the beginning. With the two films done together, you can just stay in character the whole time.


In the tent scene which is already the much talked-about thing in “Eclipse,” your vampire character is of course cold, body temperature wise, while Taylor’s Jacob drives home the point that he’s literally hotter.

It’s sort of an odd scene. It’s quite difficult. It’s incredibly depressing for Edward (laughing). It does make him seem incredibly unattractive. But I never really got it in the first place. It’s like having some freezing cold person next to you (laughing). It’s horrible.


In “Breaking Dawn,” you become a father and Bella becomes a vampire bride. Do you have tips for Kristen on playing a vampire? Do you feel that you’re mature enough to play a dad?It’s funny because I’m playing a dad in some scenes in “Breaking Dawn” and I’m portraying one in a movie I’m doing now as well. I’m terrified about doing it. I don’t know what I’m going to do when it comes to those scenes. I’ve been complaining so much about having the makeup on and contact lenses. Kristen is like, “You’re so pathetic. You have to just get over it. Why can’t you just get used to it?” [Now, since Kristen has to wear contact lens, too], I can finally be like, “You will know what it’s like. You’re going to be in constant aggravation the whole time.” Which is great.


What has so far been a life-changing experience for you?

My moving to secondary school. I was kicked out of my first school. There is a whole system of the schools in London where I went from one school to another and then to university. Everybody went to the same schools. But I got kicked out. I ended up going to an arts school which was probably the best thing that ever happened to me.


Why were you kicked out?

Secret (laughing).

Källa

Hehe undra vad han hittade på när han gick i skolan?

Kram B <3

Av Sofie - 13 juli 2010 19:00

Fick ett tips från Hanna om en rolig video med Charlie Bewley (Demetri) på Youtube=)


Det är en rolig kortfilm på c:a 10 min och jag älskar den! Charlie är en fantastisk skådis enligt mig och han är perfekt som Demetri. Demetri är förresten min absoluta favorit i Volturi-gardet!


Iaf, här kommer filmen=D




//Marielle=)

Av Sofie - 13 juli 2010 15:30

Paus från arbetet en liten stund och då tänkte jag bjuda er på en liten bildbomb :D Det har nämligen kommit ut många nya bilder från Ashley Greene och Kellan Lutz photo shoot som dom gjorde för Woman’s Health magazine. Här kommer en massa bilder från Women’s Health och fotograf var Jeff Lipsky.

Härliga bilder! Kram B :)<3


ashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greeneashley-greenekellan-lutzkellan-lutzkellan-lutzashley-greene

Källa

Av Sofie - 13 juli 2010 10:45

Nu ska jag ut och jobba lite men innan det så tänkte jag att ni skulle få läsa ett pressmeddelande från Summit Entertainment angående Breaking Dawn.

De har nu avslöjat vart filmerna kommer att filmas :)


SUMMIT ENTERTAINMENT’S
THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN
TO BE FILMED IN LOUISIANA AND VANCOUVER


Summit Entertainment’s THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will be filmed in both Baton Rouge, Louisiana and Vancouver over the next year starting this fall. The next chapter of THE TWILIGHT SAGA will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011.

Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett.


The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer’s Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing.


THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.


The third film in the franchise, THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, is currently in theatres.


Det låter bra tycker jag :) Det ska bli spännande att se de nya karaktärerna som dyker upp i filmerna, de vampyr klanerna som står på Cullens sida m.m :)

Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 13 juli 2010 10:00

 Hittade två ganska nya intervjuer med Robert Pattinson och Kristen Stewart

 som de gjorde under The Twilight Saga: Eclipse press junket.De intervjuades av Miquita från T4&prime;s. Roberts video var riktigt härlig han skojade och skrattade och jag blev glad när jag såg den.

Hope you like them :) B <3


Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skapa flashcards