Twilight  News

Alla inlägg under juli 2010

Av Sofie - 3 juli 2010 16:31

Här kommer en ny bild från Robert Pattinsons film Water for Elephants! Jag har dock ingen aning om vad den föreställer riktigt...


 

Är det Robert som är med på bilden tror ni?


//Marielle=)

Av Sofie - 3 juli 2010 00:13

Hallå allihop!


Ha varit borta precis hela dagen, kom precis hem så bloggfronten har varit låg och jag ber om ursäkt för det. Nu ska jag sova men passar på att bjuda på en intervju med Mama och Papa Cullen aka Peter Facinelli och Elizabeth Reaser. Jag tyckte den var rolig och jag måste erkänna att jag är hemligt kär i Elizabeth haha!



//Marielle=)


Av Sofie - 1 juli 2010 18:00

Som utlovat kommer en recension om Eclipse ;D

 

Orginaltitel: The Twilight Saga: Eclipse

Regissör: David Slade

Utgivningsår: 2010

Genre: Fantasy/Thriller/Romantik

Längd: 2timmar 5min

Skådespelare: Kristen Stewart (Bella), Robert Pattinson (Edward), Taylor Lautner (Jacob) M.fl


Hanlding:

Detta är fortsättningen på Twilight sagan och den tredje filmen. Seattle härjas av mystiska mord och mitt i detta befinner sig Bella. Återigen i fara och hon tvingas göra ett val mellan sin kärlek för Edward och sin vänskap med Jacob. Victoria vill ha hämnd för sin förlorade James och detta leder till en kamp mellan nyfödda vampyrer, Cullens och varulvarna. Som Carlisle sa " It's going to be a ugly fight, with lives lost..."


Vad tyckte jag?

Jag är verkligen så glad över resultatet av filmen och måste säga att det är en av de bästa filmerna i serien, har fortfarande lite svårt att välja vilken som är bäst för alla har sin charm. Men det står mellan Twilight och Eclipse måste jag säga ^^

David Slade gjorde ett fantastisk bra jobb och fight scenerna var riktigt coolt gjorda, känslan i scenerna och att klaffade mycket bra ihop. Det finns alltid saker man skulle vilja se mer av tex. Rosalies mänskliga liv och Jaspers, vänskapen mellan Seth och Edward. Men som sagt det är en film och man kan omöjligt få med allt som är i boken. Tycker ändå att det var mycket kul att få se lite av Rosalies historia och jag tror många förstår hennes karaktär bättre nu, det gjorde i alla fall jag efter att ha läst boken :)

Det var så många bra scener att jag inte skulle kunna hinna ta upp alla för det skulle väll bli en egen liten novell av det men jag tycker det var härligt att man fick se mer kärlek mellan Edward och Bella i denna filmen. De höll inte tillbaka lika mycket som i de andra filmerna. Som sagt det var nog inget jag blev besviken över, iaf inte som jag kommer på nu ^^ Alla karaktärerna såg riktigt bra ut och filmen innehöll lite av varje, action, romantik, drama och en hel del komiska inslag. Hehe ja det blev långt och jag hoppas ni orkar läsa detta :p


Av mig får Eclipse 9,5  tror inte den hade kunnat göras mcket bättre! Se den om du inte har gjort det ;)


Dela gärna med er vad ni tyckte om filmen, korta eller långa kommentarer spelar ingen roll! Allt är välkommet ;D

Nu hoppas jag att ni får det riktigt bra när jag är iväg och jag kommer sakna er och bloggen så mycket ska ni veta. Många kramar till er alla Bellz <33



Bildkälla

Av Sofie - 1 juli 2010 10:00

Hej Hopp!


Nu ska vi åka iväg och vi får se vart vindarna tar oss, själv vet jag faktiskt inte :p Ni ska veta att jag kommer sakna er medans jag är borta och jag kommer antagligen inte ha tillgång till dator :(

Men Marielle är ju här så hon slänger säkert in lite inlägg när hon har tid. Men jag hoppas att ni får det jättebra och kommentera gärna för det är bara kul att få läsa lite kommentarre när man kommer hem.

Har iaf fixat så att Eclipse recensionen kommer upp ikväll så kika in då ;)

Vi ses om en vecka eller två, Många Kramar B <3

Av Sofie - 1 juli 2010 09:30

En av mina favorit låtar i Eclipse och på Eclipse Soundtracket är Eclipse (All Yours) med Metric. Nu har den officiella musikvideon kommit ut till låten och även den är bra :D Låten passade kanon in i filmen tycker jag. Hope you like it ^^

Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 1 juli 2010 09:00

God morgon :)


Mamma o pappa fick för sig att vi skulle åka iväg med husvagnen på en liten semester, så det var bara att packa ihop sakerna. Men det är en stund innan vi ska åka så lite uppdatering ska ni få ;)



Eclipse har slagit rekord efter första natten, japp kan ni tänka er :D

Enligt Gossip Cop har Eclipse dragit $30miljoner på midnattsvisningarna! Såhär skriver de-


It was a total Eclipse from the start.

The blockbuster third installment of The Twilight Saga opened to a staggering $30 million on its first night/morning in North America.

It surpasses the previous midnight record holder, which was New Moon at $26.3 million.

The last film in the series, New Moon, earned $72.7 million on November 20, 2009 to set the all-time opening day record.

Källa

Wihoo! Va kul för dom nu får vi se om de knäcker mer rekord :D

Kram B <3

Av Sofie - 1 juli 2010 00:00

Ja hörrni, vid halv 8 imorse var jag hemma och gissa om jag stupade i säng direkt haha! Dock väckte pappa mig vid 12 för att jag var tvungen att ringa ett samtal angående gymnasiet till hösten, var tvungen att välja mellan Historia A och Biologi A och pga mina läkarambitioner fick det bli biologi, fast jag älskar historia  :/ Tristtrist.


Sen gick jag och la mig igen och gissa vem som slog upp sina ögon kl 21.14? Jo, det var jag ;). Vända på dygnet? Jag? Ingen aning om vad ni menar ;D.



Men det  var sååå värt det. Twilight Movie Night var helt fantastisk upplevelse. Först när vi kom dit så var det utlottning av affischer och så och sen drog de schemat inför kvällen. Sen drog Twilight igång. Inte min favoritfilm om man säger så. Enligt mig har de förstört boken så totalt att man borde stämma Catherine Hardwicke. I samma ögonblick Edward sa "You better hold on tight spidermonkey" kände jag ett starkt behov av att kräkas och gick och satte mig på en bänk tills filmen var slut. Då gick jag tillbaka till biosalongen och mötte upp mina vänner. Då fick man K-special-bars och cola och sen var det tävling. Man kunde vinna typ kassar med böcker och lite så. Sen vare New Moon och den var lika bra som alltid. 


Sen fick man gå och hämta en kartong sallad och en flaska Vitamin Water och så fick man äta det då. Jag tyckte personligen att salladen var skitäcklig min vattnet var iaf gott. Det var en paus på typ 45 min där emellan New Moon och Eclipse så man hade gott om tid. Sen var vi tillbaka i salongen för fler tävlingar och då vann faktiskt två av mina kompisar varsin goodiebag. Jag fick gå fram och hämta priserna dock, de var lite publicitetsskygga^^ 


Sen var det dags för Eclipse. Vill inte säga något så, trist för dem som inte sett den. Men jag kan säga det jag sa igår; Visst, det fanns saker som definitivt hade kunnat gjorts bättre, men jag blev även överraskad över hur bra andra delar var.


Nu ska jag sova igen typ, godnatt på er!

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards