Twilight News

Alla inlägg under juli 2010

Av Sofie - 24 juli 2010 15:00

Ja genom åren har Kristen Stewart haft många olika stilar, här under kommer lite bilder på de olika stilarna och jag undrar vilken stil ni gillar bäst?

Lämna en liten kommentar, Kramar Bellz :)<3


1.  2005 In The Land of Women         2. Tagen 2005

            

3. 2007 Into the Wild                   4. Runt 2008

Actress Kristen Stewart arrives at the Los Angeles premiere of Paramount Vantage's 'Into the Wild' held at the Director's Guild of America on September 18, 2007 in Los Angeles, California.       

5. Twilight premiären 2008          6. 2009 inför The Runaways

  

7. 2010 inför On the Road

Bildkälla 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

ANNONS
Av Sofie - 24 juli 2010 11:45

Har fått önskemål om mer fakta på bloggen so here it comes :)


Fullständigt namn: Xavier Samuel

Född: 10 december 1983, Hamilton, Victoria, Australien


Minibiografi:

Xavier föddes i Hamilton, Victoria och blev son till Maree och Clifford Samuel. Han är mellan barnet med en stora syster och en lillebror. Han växte upp i södra Australien närmare bestämt i Adelaide. 2001 tog han examen vid Rostrevor College och under sista året tog han också drama lektioner på Christian Brothers College för läraren Amanda Portus. 2005 studerade han vid  Flinders University Drama Centre men innan det  (2003) hade han setts i en australiensisk Tv serie som heter McLeod's Daughters.


Tv/Filmroller:

 • The Twilight Saga: Eclipse (2010)
 • Road Kill (2010) 
 • The Loved Ones (2009)
 • Drowning (2009/II)
 • Dream Life (Tv -serie 2008)
 • Newcastle (2008)
 • September (2007) 
 • Angela's Decision (2006)
 • 2:37 (2006)
 • "McLeod's Daughters" (Tv-serie 2003)

 • Kommande:

  • Anonymous (2011) (post-production)

  Det var lite om den australiensiske snyggingen :) Vi hoppas väll på att få se mer filmer med honom snart! Kram B <3


  Bildkälla


   

   

  ANNONS
  Av Sofie - 24 juli 2010 09:30

  Har nog missat att lägga upp denna bilden på Ashley Greene , hon var med på omslaget för tidningen Bliss. Å va hennes hår är fint, vill ha så långt och lite lockigt :) Men jag antar att jag får locka det.

  Kramar <3  Källa

  Av Sofie - 23 juli 2010 19:30

  Här kommer en filmrecension och jag hoppas ni tycker om den :) 

   

  Orgnialtital: The Yellow Handkerchief

  Regissör: Udayan Prasad

  Utgivningsår: 2008

  Genre: Drama/Romantik

  Längd: 102min

  Produktions land: USA

  Skådespelare: Kristen Stewart (Martine), William Hunt (Brett), Maria Bello (May), Eddie Redmayne (Gordy).

  Var kan jag köpa den? Den finns att bevaka på Discshop.se

   

  Handling:

  Filmen handlar om tre personer som aldrig tidigare har träffat varandra, Martine en 15årig tjej, Gordon en pinsam ung man och Brett som precis har blivit utsläppt från fängelset. Martine bestämmer sig för att åka med Grodon och lite senare träffar de på Brett, Martine är inte blyg och frågar om han vill följa med. Det slutar med att tre främlingar gör en bilresa genom Lousiana och de lär känna varandra genom deras känslor av ensamhet.


  Vad tyckte jag?

  Det är en ganska djup film och man får möta en man där nästan allt gått fel och Kristens karaktär som blint litar på honom. Detta var en intressant film tyckte jag, man får saker att fundera på, ta till vara på det man har. Kristen är super i rollen och hon visar ännu en gång upp att hon är en fantastisk skådespelerska men jag måste också säga att de andra skådespelarna i filmen är som gjorda för sina roller! Filmen har sin egen charm och jag kom på mig själv med att bli bland tycka synd om karaktärerna och ibland log jag för mig själv.


  Av mig får The Yellow Handkerchief 8/10

  Här kommer trailer och bilder, Kramar B <3  Källa, Källa

  Av Sofie - 23 juli 2010 18:15

  Vilka kommande filmer har Twilight stjärnorna pågång? Satt och letade upp ad deras kommandefilmer och projekt var och här kommer det :)


  Robert Pattinson: han har fullt upp för tillfället med Eclipse på bioduken och inspelningen av Water for Elephants. Men vi kan också se fram emot Bel Ami, Unbound Captives och Breaking Dawndel 1 och 2.


  Kristen Stewart: hon har lika fullt upp som co-star Robert Pattinson med Eclipse på vitaduken och inspelningen av On the Road. Filmer som precis är klara är The Runaways och Welcome to the Rileys men det finns också många kommande filmer som Andra kommande filmer som K-11, Backwoods, An American Girl och Breaking Dawn del 1&2. 


  Taylor Lautner: Syns som föregående i Eclipse och spelar just nu in Abduction och det ryktas också att han kommer få en roll i X-Men: First Class. Andra filmer som vi förväntas se honom i är Cancun, Stretch Armstrong och Breaking Dawn del 1&2.


  Okej alla vet att de följande stjärnorna är med i Eclipse och kommer vara med i Breaking Dawn så jag skriver inte det mer för det känns tjatigt :P  Ashley Greene: Har precis avslutat filmprojekten Skateland, Radio Free Albemuth men ör nu i full gång med ett nytt vilket är filmen LOL: Laughing Out Loud. Andra filmer som hon ska vara med i är Butter, Warrior tillsammans med Kellan Lutz och The Apparition. 


  Nikki Reed: Avslutade för ett tag sedan projekten Chain Letter och Privileged och verkar nu ha det lite lungt tills Breaking Dawn.


  Jackson Rathbone: Just nu aktuell i The Last Airbender och har avlutat filmprojektet Girlfriend. Kommande är filmen DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse och det ryktas också om att han ska få en roll i filmen Truckstop.


  Kellan Lutz: har precis avslutat Meskada och A Nightmare on Elm Street men har mycket på gång bland annat Immortals, Warrior med Ashley Greene, The Killing Game  och Love, Wedding, Marriage.


  Vill ni veta mer vilka filmer de andra stjärnorna har på G? Om ni tyckte det var kul kan jag fortsätta med de andra från casten också :)

  Många kramar till er B <3

  Bildkälla

  Av Sofie - 23 juli 2010 14:15

  När man hör ordet vampyr vad tänker man då?


  Innan jag hade börjat läsa böckerna ut Twilight Sagan hade jag antagligen svarat varselser som lever för sig själva, som inte tål solljus, vitlök och dricker människors blod.

  Mitt svar nu hade varit de glittrar i solen, de "goda" dricker blod från djur, starka, vackra, snabba och de lever föralltid.


  Hittade en video från 26 News i Usa tror jag det är och de pratar om att böcker som Twilight påverkar ungdommar att gå till tandläkaren för att få vassare huggtänder. Även om vi vet att vampyrerna i Twilight inte har huggtänder 'är det populärt i Usa. Ja se själva i videon under, hmm jag hade nog inte gjorde detta :P

  Ha en bra dag, B <3


  Källa

  Av Sofie - 23 juli 2010 11:30

  Enligt en artikel via Livejournal kan Kristen Stewart ha chansen att bli nominerad till en Oscar för rollen i Welcome to The Rileys. Jag måste säga att jag tycker hon förtjänar en Oscar för hon är en otrolig skådespelerska och då menar jag inte bara i Twilight Sagan utan i The Runaways, The Messengers mm.


  Kristen Stewart is soaring high on the success of the ‘Twilight’ flicks these days, but the lady’s happy journey is not going to end anytime soon. Kris’ next release ‘Welcome to the Rileys’ is already getting quite rave reviews, primarily her acting. In the film she is a self destructive teenager who is into prostitution. According to many Kristen’s portrayal of the character might just help her to get an Oscar this time.


  ‘Welcome to the Rileys’ took everyone by surprise after it premiered at the Sundance Film Festival. Jake Scott the director of the film portrayed Kristen in a new kind of a role; she is a far cry from the Bella Swan of ‘Twilight’ series and even Joan Jett from ‘The Runaways’. MTV has reported that Kristen has been praised for showing her guts to take up such a role at this age and handles it with lots of maturity that makes the audience believe her in the role of a troubled teenage hooker.


  The girl might be receiving open letters from University of South Carolina to change her attitude when in public and even receive criticism from the media for her crass behaviour and unthoughtful use of words. But Kristen Stewart knows her craft, the thing that has made her famous; the 20year old is carving a niche for herself and has joined the A-listers of Hollywood.


  Go Kristen! Jag skulle gärna vilja se Welcome to The Rileys för jag tror hon spelar mycket bra i den :) Kramar Bellz

  Källa, Bildkälla

  Av Sofie - 22 juli 2010 20:00

  För ganska länge såg jag och min kompis Alice i Underlandet när den kom ut på bio och nu tänkte jag att jag skulle skriva en liten recension om filmen, enjoy!


  Orgnialtital: Alice in Wonderland

  Regissör: Tim Burton

  Utgivningsår: 2010

  Genre: Äventyr/Familj/Fantasy

  Längd: 1timme 48 min

  Produktions land: USA

  Skådespelare: Johnny Depp (Mad Hatter), Mia Wasikowska (Alice), Helena Bonham Carter (Red Queen), Anne Hathaway (White Queen) och Michael Sheen (White Rabbit) m.fl

  Vart kan jag köpa den? Discshop.se vanlig Dvd kostar 169kr, Blu-ray 249kr och Blu-ray + Dvd+Digital copy 269kr.


  Handling:

  Sagan om Alice har funnits länge men denna gången är Alice 19 år gammal och lämnar sitt förlovningsparty. Alice faller ner i ett hål efter att ha följt efter en vit kanin och hon är än en gång i Underlandet. I denna konstiga världen känner hon igen vissa saker från drömmar hon hade när hon var mindre. Hon upptäcker en värd fylld av pratande djur, skurkaktiga drottningar och monster och Alice inser att hon är där för ett skäl.


  Vad tyckte jag?

  Det var mycket kul att se Tim Burtons version av filmen eftersom jag många gånger har sett den tecknade versionen när jag var mindre. Det mesta känner man igen men det finns också lite nytt vilket var roligt. Tim Burton är en mycket duktig regissör och det var fantastiska specialeffekter och en ganska trovärdig miljö med tanke på att det var mycket datorgjort. Johnny Depp och Helena Bonham Carter är otroligt bra i sina roller så det blir + för filmen :)


  Av mig får Alice in Wonderland 7.5/10  men sevärd om man gillar coola specialeffekter och datorgjorda världar ;)

  Här kommer trailer och några bilder, har nisett filmen vad tyckte ni om den?  Bildkälla, Bildkälla

  Presentation

  Omröstning

  vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
   Twilight
   New Moon
   Eclipse
   kan inte välja, alla är lika bra :)

  Fråga mig

  94 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
        1
  2
  3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31
  <<< Juli 2010 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Tidigare år

  Följ bloggen

  Följ Twilight News med Blogkeen
  Följ Twilight News med Bloglovin'

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Gästbok

  esafe

  ESafe.se

  Gratis Bio

  Gratisbio.se

  Webfaktura

  Öresbud


  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se