Twilight  News

Alla inlägg under juli 2010

Av Sofie - 22 juli 2010 14:00

Hej svejs :)


Nu ska jag åka iväg på festival och som vanlig kommer jag inte ha tillgång till internet :( Men denna gången har jag hunnit fixa lite inlägg så det kommer att komma upp lite inlägg de dagarna som jag är borta :)

Så glöm inte att kika in, det blir lite film recensioner så om ni behöver filmtips kika in och sen blir det lite annat smått och gott!


Innan jag åker vill jag bara påminna er om tävlingen som pågår nu, missa inte den! Klicka här för att komma till den :)

Klicka du här får du lite svar angående tävlingen!


Här kommer en liten video från inspelningen av Twilight och de skulle filma slutscenen när Edward och Bella dansar. På filmen ser det ut att vara varmt och skönt men det var det inte i verkligheten. Robert halkar/ramlar på slutet när de dansar men han klarar det snyggt ^^

Kommer sakna er, Kramar Bellz :)<3


ANNONS
Av Sofie - 22 juli 2010 11:45

När Kellan Lutz var med på VH1 Do Something! Awards interjuades han av Access Hollywood och han pratar om sitt jobb för djur. Han pratar också om sin nya roll i filmen Immortals och på slutet ger han tips för Kristen Stewart till Breaking Dawn.


Som sagt Breaking Dawn spoiler på slutet om ni inte har läst Breaking Dawn ;)

 Kram B <3


Källa

ANNONS
Av Sofie - 22 juli 2010 10:30

Här kommer en video till alla filmnördar (inklusive mig själv). Jag älskar att se film och jag tittar ofta på mycket mer än bara handlingen, jag tittar på allt runt omkring de finns så mycket mer. Musiken, special effekterna och hur de filmar olika scener. Här under kommer en video med Eric Leven han är en av dem som jobbar med specialeffekterna i Eclipse :) Mycket intressant tyckte jag :D


bye Bellz :) <3


Eric Leven Visual Effects Supervisor on THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE from ColliderVideos on Vimeo.

Videokälla

Av Sofie - 22 juli 2010 09:45

Fick veta igår kväll att vi ska iväg idag, vi ska på festival några dagar men vi åker senare idag ;) SKa fixa så att det kommer lite inlägg när jag är iväg så kika in ändå ;D


Men nu blir det video med Kellan Lutz (Emmett) för han var den 13e juli med på  Lopez Tonight med George Lopez för att promota The Twilight Saga: Eclipse.

Kellan är verkligen så rolig, riktigt härlig och i videon pratar han om Eclipse och att han råkade slå till Jackson Rathbone (Jasper) när de spelade in fight scenerna.

Videon får också ett oväntat slut ;D

Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 22 juli 2010 09:00

Good moorgon :)


Hoppas alla är pigga och glada idag, det blev en lyckad kväll igår och mamma och jag såg Eclipse på bio. Mamma tyckte den var mycket bra och den bästa i serien så här långt men hon sa också " det var kanske dumt av mig att se filmen nu, för då måste jag vänta så länge tills jag får se fortsättningen". Haha då svarade jag att det var lika för oss alla ^^ Men den var till och med lite bättre andra gången på bio!


Några av er kanske har sett The Runaways med Kristen Stewart (Joan Jett) och Dakota Fanning (Jane) i? Det har nu kommit ut ett ca 7 min långt Dvd klipp från filmen och ni kan se det här under (: Kollade om det fanns någon information om när filmen skulle komma ut i Sverige men man kan fortfarande bara bevaka filmen, filmen kommer ju tyvärr inte bio som det var planerat eftersom filmen inte har en svensk distributör. Mycket synd!

Kramar B <3


Av Sofie - 21 juli 2010 20:00

I våras var jag på filmfestival i Malmö och då såg jag en massa bra filmer från andra länder en som jag tyckte var riktigt bra var en fransk film som hette LOL Laughing out loud. Här kommer en recension på den, Ashley Greene håller på att spela in en film med samma titel så jag undrar om det inte är en amerikansk version av den franska?


Orgnialtital: LOL (Laughing Out Loud) ®

Regissör: Lisa Azuelos

Utgivningsår: 2008

Genre: Komedi/romantik

Längd: 99min

Produktions land: Frankrike

Skådespelare: Sophie Marceau (Anne), Christa Theret (Lola), Jérémy Kapone (Maël)


Handling:

Filmen handlar om den 15åriga tjejen Lola, hon är spänd över att få träffa sina vänner efter sommarlovet. Lola är förtvivlad efter att ha gjort slut med sin pojkvän Arthur och den som förstår henne bäst är hennes kompis Maël. Men det är ett problem för Arthur och Maël är bästa vänner. De lever i en värld full av msn, ipods och mobiltelefoner och de gör allt för undvika sina överbeskyddande föräldrar. När Anne (Lolas mamma) "råkar" läsa Lolas dagbok inser hon att de har riktig dålig kontakt med varandra msn tillsammans lyckad de lösa sina problem och rädda Maëls musik dröm.


Vad tyckte jag?

Jag måste säga att jag gillar denna filmen riktigt mycket, det är superhärligt att de pratar franska i filmen. När jag såg den var det franskt tal och engelsk text vilket funkade kanon men tyvärr kan jag inte hitta att köpa den här i Sverige vilket är riktigt synd. Filmen bjöd på många skratt och handlingen var öväntad, lite romantik och söta killar. Ja den hade lite av varje tycker jag och som helhet va den en mycket bra film!


Av mig får LOL Laughing out Loud 8.5/10

 Här kommer en trailer med engelsk text och min favorit låt från filmen "Little Sister" av Jean-Philippe Verdin. Enjoy!

Kramar B <3


   

Bildkälla, Bildkälla, Bildkälla

Av Sofie - 21 juli 2010 18:30

Nu ska jag och mamma iväg och kolla på Eclipse på bio, gissa om jag är gld att få se den på bio en gång till ^^ Mamma och jag fick titta på Twilight och New Moon förra veckan och filmerna fick positiva reaktioner av mamma :)


Tänkte lägga upp en video för alla Jackson Rathbone fans och 100 Monkeys fans, det är en video från en spelning dom gjorde igår den 20e juli 2010. Ni kan alltså se hela konserten här under, så enjoy!

Kramar B <3


Watch live video from Saint Rocke Live Music Venue on Justin.tv

Källa

Av Sofie - 21 juli 2010 17:15

Hittade två bilder på Kristen Stewart och Taylor Lautner från en koreansk tidning. Bilderna togs när de var på promotion Tour för Eclipse, det är bara lite synd att man inte kan läsa artikeln. Någon som är bra på koreanska?

Har alltid velat kunna kinesiska men det är ju inte samma sak :p

Hej hopp Bellz :)


000t032f

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se