Twilight  News

Alla inlägg under juli 2010

Av Sofie - 21 juli 2010 15:56

I helgen var Gil Birmingham (Jacobs pappa Billy Black) i Forks och La Push och det togs lite bilder på bland annat roliga skyltar. Där ser man hur Twilight har påverkat de här två platserna :) "No vampires beyond this point" den tycker jag är lite rolig och skulle jag åka dit skulle jag definitivt prova Twilight menyn.


Kolla in mer bilder på hans facebook klicka här!

Kramar B <3


Bildkälla

ANNONS
Av Sofie - 21 juli 2010 15:15

Hittade en bild på Stephenie Meyer (författarinnan till Twilight Sagan) och tre andra damer. Vet tyvärr inte vilka det är. Men när jag såg denna bilden tänkte jag på New Moon och det var nästan en liten flashback, ser ni likheterna med bilderna? :)


Källa &Källa

ANNONS
Av Sofie - 21 juli 2010 14:30

Tänkte att jag skulle svara på några kommentarer angående tävlingen :)

Har ni missat tävlingen klicka här!


Har du gjort drömfångaren själv? Hur har du gjort den?


Svar: Drömfångaren har jag gjort alldeles själv ;)

Hur jag har gjort den, det var lite knepigt innan jag kom på hur jag skulle kunna göra det. Det första jag fick föra var att gå ut och hitta små grenar som var lagom tjocka  och sedan fick jag skala bort den tunna barken på alla grenarna.

När barken var borta fick jag lägga grenarna i blöt och när dom hade legat i blöt var dom mjuka och man kunde böja på dom ganska bra.


Då var det dags att forma grenarna till en cirkel, sedan byggde jag på med mer grenar och knöt efterhand för att hålla grenarna på plats. När cirkeln var tillräckligt tjock var det dags att göra mönstret inne i cirkeln, jag letade på internet hur man skulle trä tråden för att få det till ett litet nät i cirkeln.

Jag hade fått små pärlor av min fantastiska kompis som jag skulle ha till drömfångaren och sen var det bara att kolla på en bild av drömfångaren som var med i filmen. Jag kollade på bilden som fanns med i New Moon Official Movie Companion. Jag knöt trädarna och fäste stenarna, pärlorna och det som skulle vara på. Det sista jag gjorde var att lägga en matt brun färg på trä cirkeln.


Ja så gjorde jag drömfångaren ;D

Kramar Bellz :)<3


Av Sofie - 21 juli 2010 11:00

Nu ska vi iväg till farfar och äta vofflor (: Men innan vi cyklar iväg tänkte jag lägga upp en intervju med Taylor Lautner från när han och Kristen var och promotade Eclipse i Tyskland. Han pratar bland annat om scenen "I'm hotter than you", att kyssa Kristen Stewart och om att han inte har en tröja i de mesta scenerna.


Kram B <3


Videokälla

Av Sofie - 21 juli 2010 10:15

Hittade två bilder på Jackson Rathbone men jag vet inte riktigt vart bilderna kommer ifrån :p Men det gör väl inget när dom är snygga?

Blir glad av den understa bilden han ser lite lurig och busig ut ^^

Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 21 juli 2010 09:45

Ashley Greene håller på atta spela in en ny film tillsammans med Miley Cyrus som  heter LOL: Laughing Out Loud. Jag vet inte säkert ännu men när jag såg detta kopplade jag filmtiteln till en fransk film som kom ut 2008.

Måste säga att den franska filmen är en av mina franska favoritfilmer!


Av det jag har läst om filmen nu tror jag att det är en amerikansk version av den franska filmen. Karaktärerna som är med är än så länge samma som i den franska versionen och handlingen är också lik. Spännande att få veta mer om filmen, men än så länge finns det inte mycket information mer än att Ashley Greene ska spela en av skolans bad girls och Miley ska spela huvudkaraktären Lola.


Här är lite bilder när de tog paus från inspelningen :) Kramar B <3


Miley Cyrus Ashley Greene LOL Set LovelyMiley Cyrus Ashley Greene LOL Set Lovely

Miley Cyrus Ashley Greene LOL Set Lovely

Av Sofie - 21 juli 2010 09:00

Go morgon allihopa!


Idag känns livet otroligt lätt, har ingen aning om varför men just nu flyter livet på och det skulle inte vara fel med sommarlov några månader till. Tack till mina två fantastiska vänner som var här igår, hehe det kanske var dom som gjorde livet lite bättre också :D


En sak som gjorde början på dagen snäppet bättre var när jag hittade detta, Kellan Lutz var på VH1&prime;s Do Something Awards i förrgår natt i Los Angeles. Kellan fick ta emot pris för Do Something Award For Animals för hans jobb med hundar :) Så fint och gulligt av honom att bry sig om dom små sötnosarna!

Här under kommer en video när han tar emot priset.

Kramar B <3


Av Sofie - 20 juli 2010 18:30

 För någon dag sedan skulle jag och min lillasyster titta på film oxh jag lät henne välja. Det bjöd på en rolig liten överraskning, läs vidare.


Orgnialtital: Cheaper by the Dozen 2

Regissör: Adam Shankman

Utgivningsår: 2005

Genre: Komedi/Familj/Äventyr

Längd: 2timmar 5min

Skådespelare: Taylor Lautner (Elliot), Steve Martin (Tom), Bonnie Hunt (Kate), Eugene Levy (Jimmy), Hilary Duff (Lorraine), Carmen Electra (Sarina) m.fl


Handlilng:

Filmen handlar om familjen Baker med pappa Tom och mamma Kate och deras 12 barn. De ska på semester till en stuga vid Lake Winnetka men där träffar Tom en gammal rival Jimmy med sina 8 barn. Jimmy skryter gärna med sin framgång och lycka och detta leder dem till en tävling mellan familjerna.


Vad tyckte jag?

Ja lite rolig måste jag säga attd en var och lite skratt blev det men min lillasyster hade nog lite roligare än jag. Det som jag tyckte var roligt var att Taylor Lautner var med i filmen och det hade jag ingen aning om när jag startade den. Eftersom den filmades 2005 så var Taylor bara 13 år gammal och det var jättekul att se honom i filmen :D Tack vare Taylor och skrattet man fick i filmen höjdes poängen lite.


Av mig får Cheaper by the Dozen 2 6/10


Här kommer en trailer för filmen och under det kommer en video med scener som Taylor var med i tyvärr har de tagit bort ljudet när dom pratar.

Kramar <3


Bildkälla, Bildkälla, Bildkälla

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se