Twilight  News

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

Hejsan!=)

Av Sofie - 10 augusti 2010 21:38

SMarielle här, fick en fråga om hur det blev med mig nu när Bellz inte ska blogga här så ofta längre och tänkte att jag kunde besvara den i ett inlägg ifall det var fler som undrade=)


Som jag förklarat förut så mår jag inte särskilt bra. Jag har inte haft ork med bloggen, bortsett från Roses. Jag kommer inte skriva här på heltid men det kan mycket väl hända att jag kilar in något inlägg då och då.


Motivationen att skriva Roses har faktiskt minskat pga av alla taskiga kommentarer, vilket verkligen är jättetråkigt då Roses varit ett glädjeämne i ett annars grått liv.


Så, ett tips till alla er människor där ute som gillar att trycka ner folk. Låt för fan bli. Ni menade förmodligen inte att trycka ner en tjej ännu djupare i en depression med kommentarer såsom "Du suger." "Du är äcklig." osv. Men det gjorde ni faktiskt. Personliga angrepp är något hemskt. Negativa kommentarer som faktiskt rör ficen gör inte lika ont t.ex "Jag gillar inte den här storyn alls. Du borde skriva något annat.". Visst det är inte roligt att höra heller med tanke på all tid jag lagt ner på det hela. Men man kan inte bli älskad av alla, det förstår jag ju.


Men personliga angrepp ber jag er låta bli. För bara för att ni inte gillar det jag skriver betyder inte det att jag är en dålig person. Herregud, det är en fanfic liksom. Och när ni skrev de kommentarerna så var nog er avsikt inte att få mig att börja gråta. Men det gjorde jag. Och det gjorde mitt liv ännu gråare.


Jag kommer fortsätta publicera Roses här, håller på med kapitel 9 för tillfället och det är nog klart om ett par dagar eller något. Så håll ut=)


//Marielle=)


PS. Till alla er som skrivit snälla kommentarer. Ni är underbara och det är ni som motiverat mig att skriva vidare. Tack så jättemycket, ni anar inte vad det betytt för mig.


EDIT: Såg att jag pinsamt nog inte publicerat kapitel 8 än. Det kommer upp så snart jag läst igenom det och så. Puss!

 
ANNONS
 
Sophia

Sophia

10 augusti 2010 23:06

Så helt rätt, det där med personliga angrepp.
Jag är så jäkla glad att du inte kommer sluta =)

Kram S

http://thelifeofS.bloggplatsen.se

 
Saga Cullen

Saga Cullen

10 augusti 2010 23:07

Heej. Rose kapitlerna är skiit bra!! Jag älskar dom. Jag har nästan läst ut Så länge vi båda andas och jag har förstått nu att det inte händer så i boken som du skriver. Jag trodde det och jag mådde nösta lite dåligt över det. Det fick mig att må bättre att det inte var så. Jag vet jag är sjuk. Men sen kom det till att Alice och Jasper lämnade Cullens och jag började typ gråta för jag äslkar dom två. Det är mitt fawo par i böckerna och filmerna.


Ha det bra. Och jag tycker jätte synd om dig över alla komentarer som har fått dig att må ännu dåligare.

Men jag älskar dom kapitlerna som jag sa ridigare. Och jag undrade om du hade slutat skriva dom som Bellz skulle blogga mindre. Men vad glad jag blir att dom fortsätter♥

Hare gött och kram från Saga Cullen(en blivande Cullen).

http://thetwilightsaganyheter.blogg.se

 
L

L

11 augusti 2010 12:39

Hejsan, jag gillar starkt din fan fic. Älskar den. Men jag tänkte så här. Nu när Bellz inte kommer blogga så mkt. Kanske du behöver hjälp?? I så fall kontakta mig via min blogg.

http://www.ashhleygreene.blogg.se

 
Rosa

Rosa

11 augusti 2010 17:53

Hej! Jag tycker att du inte ska bry dig,fortsätt skriv!Det är din egen fanfic,dock kan jag förstå varför folk blir upprörda för att alla ligger med varandra!Vi twifans är vana att se Edward och Bella och Roselie och Emmet osv.Det är bara något nytt för alla.Personligen gillar jag inte sånt att folk ligger med alla - gör slut osv.Äkta kärlek är inte så för mig iaf.Edward och Bella ska det vara för mig.Men du gillar ju Rosalie så fortsätt att skriva Roses och Lycka till!

Lägger en citat från BD som Renesmee sa - What if they don't like me? Så ska alla tänka :D

http://www.thetwilightsagafreaks.bloggproffs.se

 
Ingen bild

Lollo

11 augusti 2010 21:39

Jag tycker du ska fortsätta att skriva.
Dem som kommenterar elaka saker, har inte sett det verkliga livet ännu. Dem har inte lärt sig hur man ska leva för att en själv ska må bra och alla andra.De tror att livet är såå enkelt.
Att det inte spelar någon roll vad man säger och skriver - att det bara är ord. Men ord kan vara värre och hårdare än yttre våld.
Jag älskar hur du skriver och din fantasi.
Jag läser flera olika liknande berättelser, men det är ingen som har intresset att skriva om Rosalie. Forsätt Fortsätt skriva. Du mår ju bättre av det!
Nu ska du tänka på dig själv och alla positiva människor! Ut med dem negativa!

xoxo Loo

 
Ingen bild

Sara:D

12 augusti 2010 22:02

Marielle, du är så sjukt duktig på det du gör, Rose är underbar, även om jag är starkt emot Bella & Emmett.(Jag har alltid tänkt på att Rosalie och Edward skulle passa bättre ihop.) Men det är inte poängen. För det är DIN fanfiction, och du får skriva precis som du vill. Roses är fantastisk, och ibland gråter jag till den också. Som när Renesmee frågade Rose varför Bella inte älskade henne längre. Då började jag stor-böla. Ibland gråter jag när jag läser om hur dåligt du mår av de taskiga kommentarerna. Dom människorna är så osäkra att dom tror att man blir starkare av att trycka ner andra människor. Dom har problem, dom är avundsjuka på att dom inte kan skriva en sån bra story.

Jag älskar Roses, när bellz sa att hon skulle lägga ner bloggen fällde jag några tårar, för då trode jag att Roses skulle sluta publiceras, men nu är jag suuuuper glad!

KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se