Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

Veckans Twilight Höjdunkter V.33

Av Sofie - 22 augusti 2010 10:00

Hejsan svejsan (:


Tänk att en vecka redan har gått! Imorgon är det skola så jag ska ta och njuta av min sista dag i friheten, haha  nej så farligt är de inte ^^

Denna veckan har varit väldigt lugn på Twilight fronten men lite kul har det hänt så det kommer här i Veckans Twilight höjdpunkter ;D


Måndag 16e augusti.

Det kom ut en intervju med Matt Lantern som spelar Edward i Vampires Suck, E! online fick reda på att han var lite rädd för Twilight fansen-


“I really hope I don’t see Robert [Pattinson],” Matt joked to us on the carpet. But that wasn’t what really made him nervous…

“I’m just kidding, Rob seems like a cool guy, I’m sure he’ll laugh about [the film]. I’ve heard he has a sense of humor about it all.”


“It was the Twilight fans, the Twi-hards, who I was really worried about,” Matt said, with a smile that rivals Taylor Lautner‘s pearly whites, might we add. “But they seem to like it actually. I think the Twilight fans have a sense of humor, so it’s making it that much more fun.”


Tisdag den 17e augusti.

Vi fick nya bilder på Kristen Stewart och Robert Pattinson i Montreal tillsammans med fans :) Älskar sånna härliga bilder på dom tillsammans med fans!Det var också då det såldes en middag med Peter Facinelli för välgörenhet, Marielle skrev ett inlägg om det så vill ni läsa det klicka här :)


Senare på kvällen kom det också ut nya heta bilder på Robert och Kristen tillsammans och denna gången var det inga fans där men paparazzis. Ja vad tror ni de här bilderna säger?Onsdagen den 18e augusti.

Anna Kendricks (Jessica) nya film Scott Pilgrim vs. The World hade premiär i Dublin, Irland och självklart var Anna på plats :)Xavier Samuel som spelade Riley i Eclipse spelar just nu in filmen Anonymous  tillsammans med Jamie Campbell Bower som spelar Caius. Filmen regisseras av Roland Emmerich och filmen kommer ha premiär i Usa den 25 mars 2011. Det ska vara en historisk thriller som ska kretsa kring Queen Elizabeth, the Tudors och the Cecils. Här är en bild från inspelningen :)Torsdagen den 19e augusti.

Dakota Fanning (Jane) ska vara med i september numret av 2010s Vogue magazine för Fashion’s Night Out! Under bilden kommer en video från shootet :DHär kommer en till ny bild och den är på Ashley Greene för hon är ambassador för mark. cosmetics. Hon ska också vara med i september numret av Marie Claire och jag måste säga att det var en mycket vacker bild på henne (:


Robert Pattinson är Glamour UK magazine’s Sexiest Man 2010! Taylor Lautnerkom på en hedersam 2a plats och inte lång efter kom Xavier Samuel på en 4e plats :)Kellan Lutz kom på en 5e plats och Jackson Rathbone kom på en 43e plats! Verkligen inte dåligt det förkänad dom verkligen :D fredagen den 20e augusti.

MovieMistakes.com har börjat med en lista över misstag som de har gjort i Eclipse och jag kan säga att det var inga stora fel, undrar hur många gånger de har kollat på filmen för att hitta dom :p

Här kommer två exempel-In the last scene where Edward and Bella are sitting in the sunny field, Edward is not sparkling

-The newborns aren’t all “pretty” as vampires should be.

Vill ni läsa mer misstag klicka då här :)Enligt Mtv kommer Ashley Greene (Alice) att få presentera på 2010 MTV Video Music Awards!

“Twilight” star Ashley Greene will also be among the night’s presenters when the show goes live on September 12 from the Nokia Theatre in Los Angeles." Booboo Stewart som spelar Seth har tillsammans med sin syster Fivel släppt en ny låt som heter You Don’t Know Me. Den kommer här under så att ni kan lyssna på den, vad tyckte ni om den?Lördag den 21e augusti.


Nya bilder på Bryce Dallas Howard, Jackson Rathbone och Nikki Reed har kommit ut och alla är mycket fina. Gillar Bryces örhängen :DDet var det som har hänt denna veckan och jag hoppas ni tyckte dte var roligt att läsa! Stor kram på er alla och vill ni vet vad jag hittar på i veckan kolla då in http://sophiiek.blogg.se

Kramar Bellz :)<3


Källa 1, 2,3, 4, 5, 6, 7, 8,9,10

 
ANNONS
 
Signe

Signe

22 augusti 2010 22:05

Har längtat erfer detta inlägg hela veckan! Saknar att du inte skriver lika ofta, du skriver så bra.;)
KUL MED BILDER PÅ PATTSTEW.
Längtar redan tills nästa söndag.:D

http://signebergstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se