Twilight  News

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

Heh?

Av Sofie - 28 augusti 2010 20:38

 


Vad fan tänker man på när man skriver en sådan här kommentar? Jag skrev klart och tydligt i slutet på inlägget att jag inte godkänner icke-konstruktiva kommentarer.


Vad i HELVETE tror man att man tillför? Hur fan tänkte du "petra petrini"? Kan du berätta det för mig tror du?


Porr?!?!?! Alla ni som tycker det borde gå in på http://www.fanfiction.net/ och läsa valfri fanfic med ratingen M. Där är det detaljerade sexscener med både det ena och de andra. Jag skrev att de hade sex för att historien krävde det för att vara trovärdig. Stephenie Meyer skrev i Så Länge Vi Båda Andas att sex skapade ett starkt band och förändrade vampyren fullständigt för alltid. Rosalie och Edward behövde det bandet och den förändringen.


Jag är ledsen över att det kommer ett sånt här inlägg som ingen eg vill läsa men jag känner mig tvungen att ventilera.


//Marielle

 
ANNONS
 
Saga Cullen

Saga Cullen

28 augusti 2010 22:54

Hur kan man skriva en sån komentar. Du ör ju bäst på att skriva och dte tycker min bästis också.

http://thetwilightsaganyheter.blogg.se

 
becka

becka

30 augusti 2010 19:07

hur fan kan man skriva nåt sånt!! man blir så arg att nån kan skriva nåt sånt. för du skriver ju ass bra, så hon har helt klart fel.. vill bara säga att den är jätter bra ,förutom det med att bella lämnar edward. men du får ju skriva vad du vill, elr hur?? om du nu tycker att edward ska bli tsm med rose, så får väll du skriva det om du vill. m man nu tycker att den är så dålig behöver man ju inte läsa den. men då missar man verkligen nåt.

http://twilightktr.blogg.se

 
Ingen bild

ida

31 augusti 2010 17:33

asså gud vad trött jag blir på dom personer som inte kan acceptera att detta faktisk är en fanfic, och att man får skriva hur man vill! det finns inga regler man behöver gå efter. kan inte alla som inte tycker om det här bara sticka här ifrån. Sköt ert eget, Marielle är jätte moddig som vågar dela med sig av sin historia. Så om ni bara ska klanka ner på henne kan ni bara dra. Hon är grym på att skriva, och historien är annorlunda. Det är så FANFICS ska vara! Men ni vet väl inte ens vad det är för nåt, så bara dra!
Marielle, vet att du säkert inte tar åt dig av deras skit. men ta åt dig av det här- du rockar tjejen!

 
Anna

Anna

2 september 2010 20:32

Jag måste erkänna en grej ... jag älskar FF med rating M ...

Kram ..

http://annacullens.blogg.se

Sofie

2 september 2010 20:52

Jag med :D Det adderar krydda till storyn! Spec om författaren är riktigt bra!

 
Ingen bild

Alice

30 oktober 2010 15:08

Vadå porr??!!
Fattar inte heller hur den personen kunde skriva något sådant!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se