Twilight  News

Alla inlägg under augusti 2010

Av Sofie - 15 augusti 2010 10:15

Här kommer lite bilder från tidningar och photo shoots so mhar kommit ut i veckan :)


Jag tycker att vi börjar med en snygg bild på Kellan Lutz (Emmett) som kommer att vara med i 2010's september nummer av InStyle UK.

Vi kan fortsätta med en annan snygging nämligen Charlie Bewley (Demitri) för han var med i YRB Magazine.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Anna Kendrick (Jessica) har också kunnats se i en tidning och det på omslaget för American Way Magazine.Dakota Fanning (Jane) kommer att vara med i 2010's september nummer av Dazed & Confused Magazine. Mycket fina bilder :)


DakotaDazedAndConfused092010002 DakotaDazedAndConfused092010003 
DakotaDazedAndConfused092010004DakotaDazedAndConfused092010005 
Nikki Reed (Rosalie) brukar hålla sig undan median ganska bra men nu så har det äntligen kommit ut lite nya bilder på henne! Hon är med i U.S Weekly och hon hade en jättehärlig rosa/lila på sig :D
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Kristen Stewar har också kunnats synas på omslaget till High Class Magazine, ett mycket bra omslag tycker jag! Hennes ögon är mycket fina :)

Bildkälla 1,2,3,4,5,ANNONS
Av Sofie - 15 augusti 2010 09:45

Hejsan Hoppsan allihopa!


Jag hoppas att allt är bra med er, med mig är det bara fint och jag hoppas att ni har sett franm emot detta för det har jag. Det är söndag idag och det är dags för det första "Veckans Twilight höjdpunkter" :) Hoppas ni kommer gilla det och vi tar och startar med förra söndagen.


Men innan vi drar igån måste jag skriva en sak som officiellt kom ut den 3e augusti, Breaking Dawn del 2 kommer att koamm ut den 16 november 2012. Vad tycker ni om detta är det fr länge att vänta?


Söndagen den 8 maj.

I söndags filmades Teen Choice Awarsd 2010 men det skulle sedan sändas på måndagen. Men redan på söndagen kunde alla Twilight fansen och stjärnorna njuta av alla priserna de tog hem. Priserna som Twilight gänget tog hem iår var förljande:


 Choice Actor, Drama: Robert Pattinson, Remember Me

Choice Fantasy Movie: The Twilight Saga: New Moon

Choice Actress,  Fantasy: Kristen Stewart, New Moon

Choice Actor, Fantasy: Taylor Lautner, New Moon

Choice Villain: Rachelle Lefevre, New Moon

Choice Liplock: Robert Pattinson and Kristen Stewart, The Twilight Saga

 Choice Chemistry: Robert Pattinson and Kristen Stewart, New Moon

Choice Male Scene Stealer: Kellan Lutz, New Moon

Choice Female Scene Stealer: Ashley Greene, New Moon 

Choice Movie: The Twilight Saga: Eclipse

Choice Movie Star, Male: Robert Pattinson, Eclipse

Choice Movie Star, Female: Kristen Stewart, Eclipse

Choice Male Hottie: Taylor Lautner

Choice Red Carpet Icon, Male: Taylor Lautner 

Choice Smile Presented by Invisalign Teen: Taylor Lautner

Most Fanatic Fans: Twilight Cast
Här under är första delen av Teen Choice Awards 2010, dubbelklicka p åvideon för att komma till youtube och kolla på de andra delarna :)


Måndagen den 9 augusti.

Det ser ut som om Twilight världen nästan har stannat upp och det kommer inte ut så mycket nytt, men en sak som kom ut var ett videoklipp. I videoklippet ser vi Robert Pattinson sjunga och det är rktigt bra. Här kommer videon och jag hoppas att ni gillar den :)Tisdagen den 10 augusti.

På tisdagen fotograferades Ashley Greene (Alice) i Los Angeles tillsammans med Joe Jonas. Vänner eller mer än så? Jag vet inte riktigt, vill inte spekulera i det men tyvärr hoppas jag bara på att de bara är vänner :)Jamie Campbell Bower som spelar Caius i Twilight Sagan håller just nu på att filma tv-serien Camelot och han ska ha rollen som King Arthur.


Det kom också ut en trailer för en ny film som Alex Meraz ska vara med i. Filmen heter On the Run. På Imdb står det såhär om handlingen:

Follows the electrifying encounters between Vincent, a street poster artist, and Luzy, a tattoo designer. But Sofia, Vincent's obsessive ex-girlfriend, is not ready to let go.


ON THE RUN - Teaser from Cinetico Productions on Vimeo.


Onsdagen den 11e augusti.

 Anna Kendrick var med på Tonight Show With Jay Leno på onsdagen och hon såg strålande ut, och som vanligt underhållande tv-show :) Här under komer två videos från programmet.Detta var halva veckan och den andra halvan kommer i ett annat inlägg :) Totalt kommer det att bli tre innlägg eftersom det har kommit ut lite photo shoots så tar jag det i ett inlägg för sig :)

Så det kommer snart! Kram på er Bellz <3Bildkälla 1, 2, 3,4

ANNONS
Av Sofie - 10 augusti 2010 21:38

SMarielle här, fick en fråga om hur det blev med mig nu när Bellz inte ska blogga här så ofta längre och tänkte att jag kunde besvara den i ett inlägg ifall det var fler som undrade=)


Som jag förklarat förut så mår jag inte särskilt bra. Jag har inte haft ork med bloggen, bortsett från Roses. Jag kommer inte skriva här på heltid men det kan mycket väl hända att jag kilar in något inlägg då och då.


Motivationen att skriva Roses har faktiskt minskat pga av alla taskiga kommentarer, vilket verkligen är jättetråkigt då Roses varit ett glädjeämne i ett annars grått liv.


Så, ett tips till alla er människor där ute som gillar att trycka ner folk. Låt för fan bli. Ni menade förmodligen inte att trycka ner en tjej ännu djupare i en depression med kommentarer såsom "Du suger." "Du är äcklig." osv. Men det gjorde ni faktiskt. Personliga angrepp är något hemskt. Negativa kommentarer som faktiskt rör ficen gör inte lika ont t.ex "Jag gillar inte den här storyn alls. Du borde skriva något annat.". Visst det är inte roligt att höra heller med tanke på all tid jag lagt ner på det hela. Men man kan inte bli älskad av alla, det förstår jag ju.


Men personliga angrepp ber jag er låta bli. För bara för att ni inte gillar det jag skriver betyder inte det att jag är en dålig person. Herregud, det är en fanfic liksom. Och när ni skrev de kommentarerna så var nog er avsikt inte att få mig att börja gråta. Men det gjorde jag. Och det gjorde mitt liv ännu gråare.


Jag kommer fortsätta publicera Roses här, håller på med kapitel 9 för tillfället och det är nog klart om ett par dagar eller något. Så håll ut=)


//Marielle=)


PS. Till alla er som skrivit snälla kommentarer. Ni är underbara och det är ni som motiverat mig att skriva vidare. Tack så jättemycket, ni anar inte vad det betytt för mig.


EDIT: Såg att jag pinsamt nog inte publicerat kapitel 8 än. Det kommer upp så snart jag läst igenom det och så. Puss!

Av Sofie - 8 augusti 2010 18:20

Halloj :)


Har fått lite kommentarer som jag tänkte svara på och en sak som kanske kan glädja er lite så läs vidare ^^Kommer du att ha kvar bloggen så man kan läsa gamla inlägg?

Sv: Bloggen kommer självklart alltid finnas kvar, jag tänker absolut inte ta bort den för den finns här för alla Twilight fans :) Så jag hoppas att ni kommer tycka om de gamla inläggen.Slutar du att blogga i dag eller snart?

Sv: Jag måste säga att alla era fina kommentarer får mitt hjärta att smälta och dte gör bara mitt val ännu svårare. Därför tänkte jag att vi kanske kunde göra en liten deal?

Jag tänkte att jag kanske kunde göra ett inlägg varje söndag tillexempel med veckans Twilight höjdpunkter. Skulle ni tycka det var bra?

Kommentera vad ni tycker för att sluta helt här är nästan omöjligt!


och eftersom jag är lite hit och dit just nu så hoppas jag inte att ni tycker jag är jobbig! Och Bellas citat från Twilight skulle passa bra in här:

"You know, your mood swings are kinda giving me whiplash"

Kramar till er alla B, <3

 

  

Av Sofie - 8 augusti 2010 09:07

Hejsan :)

Antar att de flesta nu har läst det föregående inlägget, fick en förfrågan om jag inte kunde tipsa om andra Twilight sidor och självklart kan jag göra det!

Här är sidor som jag har läst och följt länge :)


Engelska sidor:

http://twilightguide.com/tg/

En mycket bra sida men mycket intervjuer och du kan också hitta alla citaten från böckerna, det finns widgets och en massa annat roligt :)


http://www.newmoonmovie.org/

Är en sida om New Moon och det är blandat vad som händer kring filmen och liknande.


http://www.eclipsemovie.org/

Denna sidan har samma skapare och bloggare som newmoonmovie (ovanför) men här kan du läsa om Eclipse och det som händer runtomkring  filmen och stjärnorna.


http://www.breakingdawnmovie.org/

Liksom de två ovanstående samma bloggare och skapare :) Men här handlar det om Breaking Dawn så se upp för här finns det spoilers så läs på egen risk!


http://crookedsmileweb.blogspot.com/

En spansk eller italiensk sida tror jag det är men det finns engelsk översättning ;) De skriver om allt runtomkring filmerna och böckerna och de har lite sånt osm inte alla andra sidor tar upp :)


http://www.twifans.com/får

Där man se upp för spoilers men de skriver också om allt kring filmerna och böckerna.


Svenska sidor:

http://thetwilightseries.blogg.se/

En jättebra blogg och de hittar saker som inte alla andra tar upp och deras uppdatering är bra tycker jag så kolla gärna in den!


http://www.edwardbella.se/

Här skriver dom om lie allt möjligt kring filmerna och det finns också en fanfiction :)


http://www.twilightsweden.se/

Detta är den officiella Twilight sidan i Sverige så kolla in den (:


Ja det är lite osm jag kumde tipsa er om. Men vill ni fortsätta följa det jag skriver kolla då in http://sophiiek.blogg.se :)

Kramar B <3

Av Sofie - 7 augusti 2010 23:00

Hejsan alla underbara läsare!


Jag måse be 1000 gånger om den extremt dåliga uppdateringen men som ni redan visste var mitt internet paj. Och det blev bra för någon dag sedan igen :)

Jag vet inte riktigt vad och hur jag ska kunna skriva detta...


Men jag har varit borta från bloggen ganska länge nu och det har gett mig tid att fundera över saker och ting. Jag har haft denna bloggen i ca 1 1/2 år nu och det är en ganska lång tid och det har varit underbart,stressigt men framförallt mycket kul! Och det har varit ännu roligare eftersom ni är så underbara läsare :D


En sak som jag har insett är att det inte kommer att går att blogga här mer och det är ett beslut som jag kommer ångra många gånger det är jag säker på. Men beslutet är ändå ett jag måste ta för när jag börjar skolan (andra året på gymnasiet) måste jag lägga nästan all fokus på skolan! Att hinna med att uppdatera er om allt som händer i den underbara Twilight världen kommer att vara omöjligt och då kommer det inte bli roligt att läsa denna bloggen, därför känns det bäst och mest rättvist mot er att jag avslutar här.


Ni ska veta att jag fäller en tår när jag skriver detta för ni har betytt så otroligt mycket för mig under hela bloggens gång! Och ni har varit fantastiska hela tiden och ni har gett mig så mycket och att starta bloggen är något utav dte bästa som jag har gjort, tro mig!

Men jag känner också att jag inte kan avsluta helt, att få skriva av sig är något man behöver göra ibland och därför har jag också bestämt mig för en annan sak.

Jag har så smått startat en ny blogg där jag kan skiva lite då och då och den kommer handla om allt mellan himmel och jord.

Så kika gärna in på den någon gång och lämna en liten kommentare för dte skulle betyda oerhört mycket! Min nya blogg är

http://sophiiek.blogg.se


Jag hoppas verkligen att ni inte blir arga på mig för detta beslutet men för att jag ska kunna fortsätta att må bra och ha ett liv mer än att blogga måste jag göra detta. Men ni ska veta att jag kommer sakna alla er och dte är sant!

Men jag kommer kanske kika in här någon gång då och då och ni ska få veta vinnaren i tävlingen också, det kommer om någon dag :)


Tack för denna tiden och jag kommer sakna alla er som läste bloggen. 1000 tack för att ni gjorde det <3 Bellz

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se