Twilight  News

Direktlänk till inlägg 5 september 2010

Veckans Twilight Höjdpunkter V. 35

Av Sofie - 5 september 2010 10:15

Hejsan på er :)


Många förlåt för att det inte kom någon veckans höjdpunkter förra söndagen! Mycket i skolan och många nya saker som hände, vet att man inte kan skylla på det men denna gången var jag verkligen tvungen. Sen så har det faktisk inte hänt så mycket roligt på Twilight fronten :/ Men vi ska ta igen lite här :)


Söndagen den 29e augusti

Det kom ut en ny bild på Kristen Stewart från hennes film Welcome To the Rileys. Jag tror inte att jag har lagt upp den nya trailern för filmen så den kommer här under, skulle väldigt gärna se filmen! :)Måndagen den 30augusti

Peter Facinelli (Carlisle) var på  2010 Emmy Awards och han var nominerad för sin roll i Tv serien Nurse Jackie, men tyvärr vann han inte. Men såhär stilig var han på röda mattan :)Det kom ut en bild på en snygging som heter Kellan Lutz och bildern skulle vara med i den Italienska tidningen GQ.


 

Ashley Greene var på en Jonas Brother konsert i Virginia och hon posade gärna med ett litet fan :) Så snällt av henne!


Tisdagen den 31augusti

Kristen Stewart fick visa upp sitt fina ansikte på omslaget av Marie Clair Australia men tyvärr kommer inte tidningen ut förrens i oktober.onsdagen den 1a september

Det kom ut en ny trailer för Jackson Rathbones nya film Girlfriend. Filmen kommer att ha premiär på Toronto International Film Festival den 12e September 2010.
The Twilight Saga Eclipse blev nominerad i  2010 Spike TV’s Scream Awards! Och kategorierna är:


The Ultimate Scream & Best Fantasy Movie

The Twilight Saga: Eclipse

Best Fantasy Actress

Kristen Stewart, The Twilight Saga: Eclipse

Best Fantasy Actor

Taylor Lautner, The Twilight Saga Eclipse

Robert Pattinson, The Twilight Saga: Eclipse

Best Breakout Performance – Male

Xavier Samuel, The Twilight Saga: Eclipse


Vill ni vara med och rösta och hjälpa Eclipse klicka då här :)


Torsdagen den 2a september

Det kom ut en ny bild på Kristen Stewart som filmar sin nya film On the Road, just nu befinner dom sig i Argentina. Längtar efter att få se en trailer för filmen :)Michael Welch som spelar Mike Newton skrev på Twitter att han ska vara med i Breaking Dawn del 1 men del 2 var inte säkert. Va roligt ;D

Fredagen den 3e september

Spoiler! Varning SPoiler!

Enligt Model Managment Group ska den sexåriga Kayla (på bilden under) har fått rollen som Reneesme. Tänker inte gå in på vem hon är för de som har läst boken vet vem det är ;) Måste bara säga att jag tycker hon är jättesöt och hon passar nog bra in i rollen! Kommentera gärna vad ni tycker :)

 


Kramar Sophie (Bellz)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

5 september 2010 19:44

jag kan inte se bilden på ''Renesmee'', kan du lägga upp den igen?

 
Ingen bild

Sara

6 september 2010 12:13

Måste säga att Kayla känns lite för gammal för att spela renesmee, enligt boken ska hon ju va stor två-åring/liten tre-åring. Sedan tycker jag inte att hon är så vacker som hon beskrivs, men jag kanske bara är bortskämd med de andra i vår vackra cast. ( Det är inte många som är lika vackra som Ashley och Nikki)

Sen undrar jag om jag har drömt att jag har läst någonstans att de skulle animera renesmee ( som med vargarna ) p.g.a hennes snabba växande? Det känns som att jag har läst det någonstans.

Kram,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se