Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010

Scream Awards 2010

Av Sofie - 23 oktober 2010 23:28

Hejsan alla kära läsare!


Jag är dum, känner mig verkligen jätte dum. Nästan så att jag skulle vilja slå mig själv lite för att jag inte har skrivit här på så länge. Vågade knappt gå in här för jag trodde det skulle vänta en massa arga kommentarer men det gjorde det inte! Phew vilken tur att ni är så fina läsare :)


Som sagt tiden räcker inte till och speciellt inte nu, saknar att blogga här. Det var en livsstil men den går inte ihop om jag ska kunna satsa på skolan. Försöker ändå hålla mig lite uppdaterad om vad som händer i Twilight världen så kanske kan någon gång ibland, men inte ofta sticka in ett litet inlägg. Ska verkligen göra mitt bästa!


Den 16e oktober 2010 hölls den årliga The 2010 Scream Awards och Eclipse tog hem två priser och de var:


BEST FANTASY ACTRESS: Kristen Stewart, The Twilight Saga: Eclipse

BEST FANTASY MOVIE: The Twilight Saga: Eclipse

 

Om ni är sugna på att se galan kommer den visas på kanal 5 den 29 oktober kl. 00.10 Här kommer en bild på Nikki, Jackson och Kristen som var där för att ta emot priset för bästa fantasy filmen :)

Kram Sophie

 

Eclipse Nikki Jackson Kristen1 The Twilight Saga: Eclipse Wins Best Fantasy Movie At The 2010 Scream Awards eclipse

 
ANNONS
 
Elle

Elle

24 oktober 2010 23:27

ooo något som ska ses! då är hela fredags natten planerad iaf ;D förstår att det är tufft med skolan just nu, själv hinner jag knappt andas känns det som ! :O haha tyvärr så tror jag att jag överlever ^^

Kram Elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se