Twilight  News

Direktlänk till inlägg 27 mars 2011

Lykke Li om New Moon

Av Sofie - 27 mars 2011 11:15

Lykke Li som var med på New Moon soundtracket med låten Possibility, promotar nu sitt nya album Wounded Rhymes. I intervjun med NPR pratade hon lite om Twilight och New Moon, jag översatte ett utdrag-


"Jag är en mycket melankolisk typ av person, säger hon. "Jag vet inte varför, jag tror attvissa människor föds på ett visst sätt. Det finns mer obehag att vara en gammal själ eller en person som ifrågasätter en massa saker. Jag är ung, men jag är gammal. Det är endel av vem jag är och anledningen till att jag är här idag."


Li säger att hon inte riktigt förstod Twilight fenomenet men att hon var oerhört tacksam för att hon fick chansen att inspirera unga lyssnare som såg filmen.


"[Twilight har] die-hard fans - alla dessa unga människor som fortfarande tror  kärlek och att vara romantisk. Jag identifierar verkligen med det. Jag minns hur det var att titta på film i tonåren, du skulle vara kär i Leonado DiCaprio och när filmen visades kom det en speciell låt som du alltid skulle komma att minnas. Det förändrade ditt liv.


Vill du läsa hela artikel klicka här :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se