Twilight  News

Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Ashley Greene Glamour Intervju

Av Sofie - 29 mars 2011 13:15

Vår vackra Ashley Greene har gjort en ny intervju med Glamour Magazine och jag översatte en liten bit av intervjun-


GLAMOUR: Hur är din nya film Butter? Är du rolig i den? Jag menar det handlar om människor som täljer i smör konkurrensmässigt!

ASHLEY GREENE: Jag är oavsiktligt rolig i den. Yeah—smör täljning i Iowa. Det är stort där. De gör mästerverk.


GLAMOUR: Hur definierar du resten av din karriär efter att vara en del av det stora Twilight fenomenet så tidigt?

ASHLEY GREENE: Det är svårt eftersom människor ser mig som den karaktären. Jag vill vara en 24årig kvinna , inte en 17årig flicka. Så jag har valt några filmer som Butter för att visa det. Det går också bra att inte göra något ett år om jag inte hittar rätt sak.


GLAMOUR: Att ha en karriär som din innebär att du måste vara proffesionell. Dumåste ha kontroll.

ASHLEY GREENE: Du måste försöka. Jag är verkligen inte perfekt. Jag tror inte man ska försöka vara perfekt för någon. 


GLAMOUR: Så hur är det med stökiga Hollywood, tycker du om So what about messy Hollywood, gillar du partyn och droger?

ASHLEY GREENE: Jag håller mig på jorden. Jag tänker inte bli full på en bar. Det finns unga tjejer som ser upp till mig. Så jag gör mitt bästa för att vara en god förebild.


Det är så härligt för hon verkar ha båda fötterna på jorden och vara en god förebild och det gillar jag :D Vill ni läsa hela artikeln med Ahley klicka då här!

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se