Twilight  News

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Robert Pattinson i Empire om Cosmopolis

Av Sofie - 31 mars 2011 08:45

Empire har gjort en ny intervju med Robert Pattinson angående hans nya film Cosmopolis där han ska spela David Cronenberg. Här kommer intervjun med honom!


Robert Pattinson Talks Cosmopolis

"I'm just astonished that I've been cast. I'd read the script before and thought, 'Wow, this is insane. But insane and difficult.' And then, out of nowhere, my agent said, 'Do you want to do it?' I'd never thought about working with Cronenberg, but I've always loved his movies. It just never came into my head that there would ever be that opportunity.


"Y'know, there are so few auteurs left. The one thing that pisses me off about working in films is when you start a project and then, suddenly, two days before you start, there's a massive rewrite to make an R-rated movie into something that's PG-13, and it's a totally different story. As soon as that line's been crossed, you know you're not making a movie anymore. You're making a...a... fridge magnet. But with people like Cronenberg you know that, no matter what, there will be a movie at the end, and it will be solid and self-contained, and it's not made for any other reason than it being a movie."


Pattinson also confirmed that, as far as he is concerned there will be no further Twilight outings following the two-part Breaking Dawn which finishes the current series. And he swears that he didn't know what he was getting himself into with Stephenie Meyer's massive vampire saga.


"I thought at the time, with Catherine Hardwicke and Kristen Stewart, it was going to be an indie movie. It seemed really interesting: a teen vampire movie that was going to be like Thirteen and really serious. I had no idea it was going to be this big thing you'd get on Burger King hats."


Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se