Twilight  News

Alla inlägg under mars 2011

Av Sofie - 28 mars 2011 09:30

Bad vamp Cam Gigandet (James) är med i ett nytt phot shoot för Wonderland Magazine. Jag tycker han är smoking hot, ni har väll inte missat hans nya film Burlesque med Christina Aguilera? 


Vill ni se alla bilderna på Cam klicka här,  Cam Gigandet Network!


Källa

ANNONS
Av Sofie - 28 mars 2011 07:45

Jamie Campbell Bower som spelar Caius har just twittrat ett litet meddelande om att han har avslutat sin del av inspelningen av Breaking Dawn. Mycket sorgligt, men tyvärr tar allt någon gång slut :(


Breaking Dawn JB Breaking Dawn Filming News: Jamie Campbell Bower Has Completed His Breaking Dawn Filming! breaking dawn filming news

Källa

ANNONS
Av Sofie - 27 mars 2011 18:15

Jag skrev igår att jag skulle skriva lite om The Hunger Games. Satt och kollade runt lite på nätet och hittade denna fantastiska bilden på Katniss Everdeen, ni som har läst boken vet säkert vart bilden är hämtad ifrån.


För er som inte läst boken kan jag säga att detta är en speciell klänning com Katniss har på invigningen av spelen. Jag tycker att den här bilden var riktigt bra och det var nog ungefär såhär jag föreställde mig klänningen :)

Bilden är gjord av Palnk på deviantart!


     

Av Sofie - 27 mars 2011 16:00

Jag hittade en fantastisk Breaking Dawn manipulation på Edward, Bella och lilla Nessi. Ser ut som Nessi får en liten pianolektion av sin kära pappa. Bilden är så bra så man skulle nästan kunna tro att den är hämtad från filmen :p


Källa

Av Sofie - 27 mars 2011 14:30

Eftersom det är lungt på Twilight fronten så kan vi ta en liten video från Clevver Tv, de pratar om Robert Pattinson och hans kontaklinser som han måste ha på under inspelningen av Twilight Sagan. Men visst älskar vi de gyllene ögonen? :)


Av Sofie - 27 mars 2011 12:30

Några fans har hittat den lilla stugan som ska vara med i Breaking Dawn, Edward och Bellas stuga. Ser väldigt mysig ut tycker jag! Är det någon mer än jag som läntar efter att få se en Breaking Dawn trailer?


Källa

Av Sofie - 27 mars 2011 11:15

Lykke Li som var med på New Moon soundtracket med låten Possibility, promotar nu sitt nya album Wounded Rhymes. I intervjun med NPR pratade hon lite om Twilight och New Moon, jag översatte ett utdrag-


"Jag är en mycket melankolisk typ av person, säger hon. "Jag vet inte varför, jag tror attvissa människor föds på ett visst sätt. Det finns mer obehag att vara en gammal själ eller en person som ifrågasätter en massa saker. Jag är ung, men jag är gammal. Det är endel av vem jag är och anledningen till att jag är här idag."


Li säger att hon inte riktigt förstod Twilight fenomenet men att hon var oerhört tacksam för att hon fick chansen att inspirera unga lyssnare som såg filmen.


"[Twilight har] die-hard fans - alla dessa unga människor som fortfarande tror  kärlek och att vara romantisk. Jag identifierar verkligen med det. Jag minns hur det var att titta på film i tonåren, du skulle vara kär i Leonado DiCaprio och när filmen visades kom det en speciell låt som du alltid skulle komma att minnas. Det förändrade ditt liv.


Vill du läsa hela artikel klicka här :)

Av Sofie - 27 mars 2011 09:00

God morgon :)

Water for Elephants promoting är i full gång och det kommer en massa nytt hela tiden. Jag hittade precis ett nytt utdrag från Entertainment Weekly med en ny bild. Superfin tycker jag!


Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se