Twilight  News

Alla inlägg under mars 2011

Av Sofie - 22 mars 2011 16:15

Alex Meraz som spelar Paul twittrade en liten bild från inspelningen av Breaking Dawn! Det verkar vara kallt på inspelningen och Alex skriver såhär i bildtexten-


The one thing that kept the entire wolfpack alive on set…thank god they had it in the budget!

Källa

ANNONS
Av Sofie - 22 mars 2011 14:00

David Slade har twittrat lite om in kommande film Daredevil! Och om sagt de var bara rykten om att Robet skulle vara med i filmen, till Mtv sa Robert att han inte skulle vara med. Han visste inte vart ifrån ryktena kom men han antog att de var påhittade av medierna för att skapa nya rubriker.

  1. It will bare no relation to the previous Daredevil movie in any way. We are at early planning stages and have not yet discussed any cast.8:44 PM Mar 19th via web
  2. So without breaking confidentiality, yes Daredevil, we have a great outline for a very strong character driven take on Mr Matt Murdock.8:43 PM Mar 19th via web
Källa

ANNONS
Av Sofie - 22 mars 2011 12:30

Kikade runt lite och hittade en superfin ny bild på Ashley Greene! Bilden kommer från hennes photo shoot med Savvy Magazine. Hennes klänning är otroligt vacker! Brukar inte vara så förtjust i lila men jag tror jag ångade mig :)


Bk

Av Sofie - 22 mars 2011 10:30

Jag skrev tidigare att Nikki Reed besökte American Idol, nu har det kommit ut ett klipp där Leroy sjunger Beyonces Sweet Dream för henne :) Tycker han sjunger jättefint!


Såhär skriver han på sin youtube kanal: This is me singing Sweet Dreams by Beyonce to Nikki Reed who plays the role of Rosalie in the film Twilight. Thia Megia and Lauren Alaina from american Idol at my left.


Källa

Av Sofie - 22 mars 2011 07:00

Robert Pattinson berättar för Total Film att födelsescenerna i Breaking Dawn nu är filmade. Så scenen där Edward gör kejsarnitt på Bella med hjälp äv tänderna är alltså klar och vad säger då RObert själv om det här? Han håller just nu på att

 promota sin icke vampyrfilm Water for Elephants och sa detta till TF-

“Yeah, I’ve done it,” RPattz laughed, “I’ve chewed it, spat it out!”


Though he’s not allowed to give much more away (joking with Ryan Seacrest recently that he gets ‘beaten’ for revealing details), Pattinson promises thatBreaking Dawn will be “very different to the other films – more like a horror film.”


“Just some of the source material makes it inevitably more different. It’s completely nuts, the book.”


Hmm ja det är nog den äckligaste scenen vi komemr få se men jag måste säga att jag är lite nyfiken hur de har lycka göra den också.

Källa

Av Sofie - 21 mars 2011 21:00

NYA RYKTEN; OBSERVERA RYKTE-Ja det är nu nya rykten ute och det handlar om att Robert Pattinson skulle jobba ihop med David Slade (Eclipse regissör) i hans nya film Daredevil. Såhär står det över på ComicBookMovie.com

Robert Pattinson As Daredevil Rumors Surface; Said To B

Eclipse Rob DD 280x109 Robert Pattinson Teaming Up With David Slade For Daredevil Role? david slade

e Similar In Tone To Batman Begins!Apparently, there’s some “talk” that the Twilight actor is being looked at to reteam with David Slade on Daredevil, while new details on the tone and story have also emerged…


“The West Hollywood Resnorter” over at Moviehole has a very interesting piece up about David Slade’s planned Daredevil movie (said to be a continuation, rather than a reboot) but two things in particular caught my eye.. The first, is the revelation that the movie will be similar in tone to Batman Begins, while the mention of a bad guy trying to destroy Daredevil certaintly fits in with the rumor that they’re thinking of basing it on Frank Miller’s “Born Again” series.

Slade’s pitch, I’m told, is said to be a “close cousin” of some of the other superhero movies out there in the market place (I believe he’s referring to films like “Thor” and “Captain America” which are bright, boisterous blockbuster types that skip on the gloom and go straight to the boom!) – which shouldn’t surprise anyone. “It’s a bit Batman Begins. The bad guy will learn who Daredevil really is and tries to destroy him – but not via the usual methods.”


Second, was the mention of there being “talk” about Twilight’s Robert Pattinson being linked to the role. Seeing as he’s worked with Slade before and is rather popular with a certain demographic, it’s not hard to believe that he’d be considered (and there is something of a resemblence) but as we’re talking about the guy who directed 30 Days Of Night and a character like Matt Murdock, I don’t see it happenning!


And yes, with David Slade given the job, there’s “some kind of talk” about Robert Pattinson – who, with the “Twilight” series winding up, is going to be looking for a new well-paying gig – playing the part of Matt Murdock – – -which, I have to say, I don’t dislike the idea of.


Själv tycker jag attd et skulle vara kul om Robert skulle vara med i filmen, David Slade är en mycket skicklig regissör och det skulle bli intressant :)

Av Sofie - 21 mars 2011 20:45

Enligt Mtv.com ska Bröllopsscenerna i Breaking Dawn part 1 filmas i april vilket betyder att de är bland de sista scenerna som ska filmas. Kan ni tänka er att inspelningen av filmerna snart är slut? Jag tycker att det känns konstigt :(


Här kommer ett utdrag från Mtvs artikel: With only four weeks left of filming for “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part I,” one of the key scenes left to be shot is the wedding scene between Edward and Bella. Now comes word that the scene will be shot during the first week of April in Vancouver.


The news was revealed by Gil Birmingham, who plays Billy Black, during a chat at a “Twilight Saga” fan convention in Nashville over the weekend, according toAceShowbiz.com. Filming for “Breaking Dawn” is scheduled to wrap in mid-April, making the wedding scene one of the last in the film’s production.

Källa

Av Sofie - 21 mars 2011 19:45

Sunrise bekräftade nyligen att Robert Pattinson kommer att delta på premiären av Water for Elephants i Australien den 6e maj! Premiären kommer att äga rum i Sidney, va roligt! Jag tror nog att alla Robert fans är överlyckliga nu :)

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se