Twilight  News

Direktlänk till inlägg 6 april 2011

NYTT:Josh Hutcherson & Liam Hemsworth castade som Peeta Mellark och Gale Hawthorn!!

Av Sofie - 6 april 2011 09:15

Nu äntligen kära Hunger Game fans! Stora nyheter flr The Hunger Games släpptes igår av Lionsgate, Ew har en artikel som jag översatte-


Josh Hutcherson (The Kids are All Right) och Liam Hemsworth (The Last Song) har nu anslkutit sig till rollistan för The Hunger Games i rollerna som Peeta Mellark och Gale Hawthorn. Detta meddelades igår i ett ofiiciellt meddelande från Lionsgate. Båda skådespelarna kommer att spela mot Jennifer Lawrence som ska spela Katniss Everdeen, hjältinnan som ställer upp frivilligt för att representera sitt avlägsna distrikt.


The Hunger Games som är baserad på Suzanne Collins bästsäljande triologi kommer att regisseras av Gary Ross och kommer att släppas av Lionsgate dne 23 mars 2012.


Vad tycker jag?

Hmm jag vet inte riktigt. Jag kan inte riktigt se Josh i rollen som Peeta, men i och för sig så var det så när Robert hade castats för rollen som Edward också :P Och se där, resultatet blev ju riktigt bra!


Men enligt mig så skulle de kanske bytt roll, Josh som Gale och Liam som Peeta. Haha ja så tycker jag nu i alla fall, ni får också lömna åsikter på detta! Det är verkligen kul att veta vad ni tycker så kommentera! :D


Källa


 
ANNONS
 
Ingen bild

elin

8 april 2011 22:28

nej ush inte bra val :( hoppades på alex pettyfer eller vad han heter. hmm :/

Sofie

8 april 2011 22:29

Hmm, jag är inte heller riktigt nöjd :( får hoppas att det blir bättre :) Kanske blir som med Robert ;)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se