Twilight  News

Direktlänk till inlägg 7 april 2011

Hugh Jackman i Snövit?!

Av Sofie - 7 april 2011 16:00

Här kommer lite nytt om Kristen Stewarts film Snow White and the Huntsman. Tidigare var det tänkt att Viggo Mortensen skulle spela The Huntsman men han hoppade av och jag hörde att det var för att han skulle vara med i sen spansk film.


Mens Fashion Haircuts Styles With Image Hugh Jackman Cool Men Hairstyles Picture GalleryNu rapporterar Deadline att Hugh Jackman kan komma att spela The Huntsman istället. Som sagt vet inte hur mycket av detta som är sant men såhär skriver de-


Hugh Jackman skulle filma The Wolverine men de förlorade sin regissör och deras planer på att filma i Japan är nu osäker. Universal Pivtures har nu erbjudit Jackman rollen som Huntsman i Snow White and the Huntsman. I projektet finns redan stjärnor som Kristen Stewart och Charlize Theron. Det ryktas också att Universal har kontakt med Hossein Amini, han ska i sådana fall jobba med manuset till inspelningen av filmen börjar i mitten av september.


JA det här låter spännande tycker jag! Jag tycker det skulle vara kul att se honom i filmen eftersom jag tycker att han är en mycket bra skådespelare. Men jag antar att vi bara får vänta och se :)

Källa

 
ANNONS
 
HANNA

HANNA

7 april 2011 16:25

Tack :D

http://hannalovisasol.blogg.se

 
Elle

Elle

7 april 2011 16:37

wowo awsome design!! vart har du gjort den?? photoshop?? ååh vill ha det! super snyggt iaf!

hehe jooo jag har fått din kommentar men ´jag har helt ärligt inte årkat svara på den, vill bara sova hela tiden! är galet förkyld! usch, nationella gick bajsdåligt! temat var typ komunikation och nåt politik grej, asså måste man ha en åsikt om ALLT!!!?? det har iaf inte jag. hehe är så besviken på migsjälv just nu iaf ^^ sla spela lite sims så mår jag nog bra, deras liv är så roligt och bra (iaf mina simsgubbars ^^) svarar på det andra ikväll eller imorgon :P

Kram Elle

http://www.hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se