Twilight  News

Direktlänk till inlägg 8 april 2011

Lily Collins om Kristen Stewart och Snövit

Av Sofie - 8 april 2011 15:30

Jag skrev lite tidigare att det ska komma ut två Snövit filmer nästa år, i den ena ska Kristen Stewart spela och i den andra är Lily Collins med. Lily blev frågad om Kristens Snövits film och såhär svarade hon-


Kristen Stewart är den andra Snövit och jag beundrar henne verkligen som skådespelerska. Hon är så rolig och vi är så olika varandra. Vi är båda väldigt, väldigt olika och jag tror att att vi kommer ha två väldigt olika tolkningar av filmen. Jag tycker att det ska bli spännande att se hur allt går, jag är väldigt spänd på att vara med i min film tillsammans med Julia Roberts, Armie Hammer och Tarsem. Jag är fortfarande förundrad.


Det ryktas att det också ska komma en tredje snövit film nästa år och den ska heta The Seven och vara producerad av Disney. Ryktet säger också att Water for Elephnats regissören Francis Lawrence är bland favortiterna för att regissera filmen. Lily Collins ryktas också vara Taylor Lautners flickvän och hon besökte inspelningen av Breaking Dawn ett antal gånger.


Mycket rykten här, vi får se hur det blir med allt men det låter mycket spännande. Tänk er tre Snövit filmer nästa år :O

Källa

 
ANNONS
 
3mma

3mma

8 april 2011 19:02

sv: Ja det hoppas jag! Men det är den säkert! :D

http://www.gillew.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se