Twilight  News

Direktlänk till inlägg 10 april 2011

Robert Pattinson Madame Le Figaro

Av Sofie - 10 april 2011 14:45

Robert Pattinson ska vara med på omslaget för Madame Le Figaro (France) magazine för att promota Water for Elephants! Han gjorde också en intervju med tidningen och jag har översatt en bit av den, vill ni läsa hela klicka här.


Breaking Dawn 11 280x356 Robert Pattinson Interview With Madame Le Figaro (France) & New Photos! robert pattinson


Madame Figaro. –Du filmar mycket. Förutom de två sista delarna av Twilight, kommer vi kunna se dig i Bel Ami i juni, Declan Donnellan och Nick Ormerod, och snart i Water for Elephants , av Francis Lawrence. Vad lockade dig att ta rollen som Jacob Jankowski, djurtränare i en cirkus?
Robert Pattinson. - Fösrt boken av den unga författarinnan Sara Gruen, en succe i USA, vars uppgift är att skriva om en omkringresande cirkus. Plötsligt, med denna rollen hade jag en chans att lämna den moderna fantasyvärlden av Twilight, för att leva med djur.


Du verkar vara dragen till ett romantiskt förslutet...
Ja, om det inkluderar Amerikansk historia, då är jag intresserad. Jag läste manuset och var omedelbart fast. Det kändes självklart och lätt. Jacob är plågad och mystisk. Han förlorade sina föräldrar, han vill inte gräva i sitt förflutna och att det inkluderar en resande cirkus är det för att han ska bevisa för sig själv att han är en vetrinär. 


Din profil är korrekt: att vara  ensam, missförstådd och mycket attraktiv. Det är en gemensam punkt för alla dina karaktärer.

Det är sant.  Som Edward, hjälten i Twilight, allt det var gemensamt för honom. Jacob ser sakerna i svart och vitt. Som för Edward, han ser allt i gott och ont. På sätt och vis är mina karaktärer Manichaean. Det är därför jag försöker att en inre komlexitet. Breaking Dawn Robert Pattison 4 560x496 Robert Pattinson Interview With Madame Le Figaro (France) & New Photos! robert pattinson

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se