Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 april 2011

Easy A recension

Av Sofie - 16 april 2011 20:00

Här kommer en liten filmrecension på filmen Easy A och i den är ingen mindre än Cam Gigandet med. (Han spelade James i Twilight).


Orginaltitel: Easy A
Regissör: Will Gluck
Utgivningsår: 25e December (Sverige)
Genre: Komedi, ROmantik
Längd: 1timme och 32min
Skådespelare: Emma Stone (Olive),Penn Badgley(Woodchuck), Amanda Bynes (Marianne) och Cam Gigandet (Micah)
Vart kan jag se den? Kommer ut på Dvd i sommar, bevaka här.
Handling:
Filmen handlar om den skötsamma high school tjejen Olive som efter en liten vit lögn om att ha förlorat oskulden får ett helt nytt rykte på skolan. Hennes nya bad-girl image är positiv, hon blir äntligen uppmärksammad! Olive gör valet att öka sitt rykte lite till för att öka sin sociala status lite till men snart börjar livet snurra ur kontroll. Men där finns en kille som ser igenom hennes hårda yttre och in i hennes varma hjärta.
Vad tycker jag?
Jag gillade filmen! Det är ett High school drama och den har en sprallig charm, skådespelarna är mycket bra! Olives mamma och pappa är riktigt härliga och tar allt med en nypa salt och de är riktigt roliga :) Den är inte riktigt som alla andra high school filmer eftersom den har snabba och skruvade repliker som ofta får dig att skratta mitt i allt.
Av mig får Easy A  7,5/10 
/Sofie


 
ANNONS
 
3mma

3mma

17 april 2011 21:40

sv: Ja den är jätte fin! :D

HAHAHAH JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DEN FILMEN! I lööve it soo much! Nä men den är verkligen helt underbar! :D

http://www.gillew.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se