Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Mackenzie Foy H&M

Av Sofie - 17 april 2011 09:05

God morgon :)

Hoppas alla sovit gott för nu är det en ny dag och den ska vi börja med en söt bild på Mackenzie Foy (Renesmee). Hon är med i en annons för barnkläder för H&M. Supersöt tycker jag.


Photobucket

Källa

 
ANNONS
 
Elle

Elle

17 april 2011 15:55

ååh adorebl!!! :D hon kommer bli så stört vacker när hon blir äldre! gud så kul det kommer att vara att se henne när hon är typ 13-14 år :D då är man ju likosm ändå ganska stor :P

hehe sorry för att jag är seg men jag svarar bara lite snabbt på en nu sen svarar jag på resten ikväll :P hehe..

jag slutar skolan den 10 juni tror jag, så det är ganska tidigt ändå, vi har avslutnings middag den 9 så den veckan kommer bli ganska chill :D när slutar du skolan? säkert den 9 Juni, alla gör det förutom vi... ^^

Kram Elle

http://www.hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se