Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 april 2011

Ny film The Help

Av Sofie - 20 april 2011 16:30

Bryce Dallas Howard är med i en ny film som heter The Help, den bygger på en roman skriven av Kathryn Stockett. Emma Stone spelar huvudrollen i filmen som Skeeter.


Det har precis kommit ut en trailer till filmen, ni kan se den här under :) Här kommer handlingen, hämtad från imdb:

A look at what happens when a southern town's unspoken code of rules and behavior is shattered by three courageous women who strike up an unlikely friendship.


Jag tycker den verkar vara bra, ser fram emot att få se den! :)


Källa

 
ANNONS
 
elin hallman

elin hallman

20 april 2011 21:19

sv: Jaa jag vill se alla tre! Ska iväg och se någon imorgon, får se vilken det blir :)

http://elinhallman.blogg.se

 
Elle

Elle

20 april 2011 22:14

åååh guud den vill jag se!! älskar böcker/filmer från den tidsepoken :D asså när de svarta blev nedtryckta av de vita. asså inte att det var bra utan jag tycker det är intressant ^^ det lät lite fel om jag inte skulle förklara mig ;) haha!
men denna film ska jag se, iaf vänta och se den på dvd :D men jag fattade inte riktigt handlingen...

haha aa carice är underbar!! nu har hon börjat bli känd utomlands. några av mina kompisar gillar tex henne på facebook och det är ju alltid något. men sen så har jag dock inte hört nån av hennes låtar på radion men det måste ju börja någonstans :D älskar hennes röst, hon har hyllats av celine dion till och med :D

va men gud! ofta ni slutar den 16!! de flesta slutar den 9:de!! haha jag tycket det var sent att sluta den 10 liksom ^^ haha! men ni har kanske haft mer studiedagar och så, eller så är de bara dumma ;)men när slutar era nationella?? efter det brukar det vara ganska chill liksom :P
vi har bara matte kvar och alla muntliga förutom i engelska. Hela min engelska nationella gick långt bort åt skogen!! eller det är iaf hur det känns ^^ hur har det gått för dig??

haha tack men den bilden är lite konstig, det finns en bättre bild :P haha tänk att jag lockade heela mitt hår, ganska jobbigt när man tänker på det ^^ men det är ganska kul att göra det också tycker jag!

Kraam Elin

http://www.hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se