Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Peter Facinelli pratar Breaking Dawn med fansen!

Av Sofie - 21 april 2011 17:30

Peter Facinelli som spelar Carlisle var snäll och svarade på en massa frågor från fansen :) Jättekul att läsa vad de svarar på frågorna tycker jag, tyvärr hann jag inte översätta så mycket av intervjun men jag hoppas att det är okej.

VAd är det bästa med att vara en del av Twilight Sagan?
Peter Facinelli: 
Fansen. De har varit uppmuntrande och jag uppskattar dem alla.
Hur är du och Carlisle lika och olika?
Peter Facinelli: 
Jag vill tro att jag har hans passion. Carlisle är chef över familjen. Jag har barn så jag kan relatera till det. Jag har inte bont hår och han har en äldre själ än mig. Jag bär inte cardigans på riktigt. 
 
Comment From Onix :What will you miss most now that you are finishing the Twilight Saga?
Peter Facinelli: 
I don’t know, I’m not sure because it hasn’t sunk in that’s it’s over yet. Even though filming is pretty much over there are still two more films coming out. What I won’t miss is shooting in the rain and mud!
 
Energizer Bunny: Question from Kristen from Facebook – How do you deal with all the pressure from the fans and the paparazzi? You do an amazing job as Carlisle in the Twilight saga.
Peter Facinelli: 
It’s really about making a connection with fans and I’m happy to stop and give autographs. It’s hard though because there are times we can’t stop. One time it was pouring rain and a girl was calling to us and we just had to keep going. That was the one time we didn’t stop and the paparazzi ran with it calling us jerks!
 
Question from Amanda from Facebook – Hi Peter! Absolutely LOVE your work! Huge fan of Twilight. Anywho, I know this may be a loaded question but who is/was your favorite person to work with on Twilight? Keep up the good work with everything, movies, shows, and causes all included. Breaking Dawn icon biggrin Peter Facinelli Talks Breaking Dawn With Fans On Energizer FB Live Chat! bill condon
Peter Facinelli: 
I actually like the scenes where we were all together. The energy in the room was great and it felt complete. I only had individual scenes with Kristen, Rob and Elizabeth. I really enjoyed them all.
 
Comment From Stefanie 
What is one of the funniest things that has happened on set of one of the Twilight movies?
Peter Facinelli: 
We were shooting a big stand-off sequence between the Volturi’s and the Cullen’s and it was a crazy experience because we had 100 people going through hair and makeup in the morning. One of the actors thought it would be funny if we had a dance off. We didn’t tell the director and when they yelled action we broke out in dance. It could end up on the DVD extras.
Breaking Dawn peter Peter Facinelli Talks Breaking Dawn With Fans On Energizer FB Live Chat! bill condon
 
ANNONS
 
Joannah

Joannah

21 april 2011 17:50

SV: alltså jag har ingen aning för det är inte jag som har gjort min design. Jag har köpt den. :)

http://joannahs.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se