Twilight  News

Alla inlägg under april 2011

Av Sofie - 26 april 2011 11:45

People Magazine Online har släppt en sneak peak på deras "World's Most Beautiful 2011" lista, och på listan finns bland annat The Hunger Games stjärnan Jennifer Lawrence, Kellan Lutz och Reese Witherspoon.


...Lawrence, 20, who stars next in The Beaver and just nabbed a coveted role in The Hunger Games, is, however, ready for a change: "I would like to move on to do something different ... Maybe wear makeup in a movie. I mean, that'd just be crazy, right?"

Om ni vill läsa resten gå till People Magazine Online.
ANNONS
Av Sofie - 26 april 2011 07:23

God morgon :)

Tillbaka till skolan efter ett härligt påsklov, hoppas ni också har haft ett bra lov eller får ett bra lov om ni har det denna veckan. Jag tänkte att vi skulle börja med att titta på det första släppta klippet från den nya filmen Immortals. Kellan Lutz är med i den och han spelar Poseidon.


Ser bra ut eller vad säger ni? Filmen har premiär den 11e november 2011, det är en vecka innan Breaking Dawn I har premiär, borde inte en trailer för Breaking Dawn komma ut snart då? Håll tummarna ;)


Källa

ANNONS
Av Sofie - 25 april 2011 13:00

The Hollywood Reporter rapporterar att Mrs Everdeen alltså Katniss och Primroses mamma har blivit castad. Rollen kommer att spelas av den irländska skådespelaren Paula Malcomson.


Producenten Nina Jacobson om Paula som Mrs Everdeen:

Katniss and Prim’s mother has come back from the depths of despair.  Her husband has been killed, resources are scarce and she must live in fear that either one of her daughters could be forced to participate in the Hunger Games.  Needless to say, we needed an actress with some gravitas – someone who could really transport herself, and audiences, to a place as tough as District 12.  Paula has appeared in some really top notch TV shows that are both extremely gritty and extremely imaginative, and she was the perfect choice for this role.


Källa

Av Sofie - 25 april 2011 08:47

"Robert Pattinson och Kristen Stewart markerade slutet på den enormt framgångsrika Twilight franchisen, den 22a april filmade de en av smekmånadsscenerna i Västindien. De hade skydd av mörkret och paret tillbringade nästan tre timmar i havet i en avskild vik, de filmade den hett efterlängtade kärleksscener mellan karaktärerna, Edward Cullen och Bella Swan. Stewart visade upp sin slanka kropp i en limegrön bikini.  Beväpnade poliser patrullerade stranden för att hålla allt så hemligt som möjligt. Men något verkar ha sprukigt för det har kommit ut en massa bilder.


För mer bilder klicka här!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Källa

Av Sofie - 24 april 2011 10:45

Här kommer ett nytt exklusivt klipp från Water for Elephants, gillar denna scenen. Rosie är så söt och jag måste säga att jag älskar Roberts skratt :)


Källa

Av Sofie - 23 april 2011 18:45

Ashley Green emå bara vara 24 år, men  men hon har etablerat sig som en av Hollywoods hårdast arbetande unga skådespelerskor. Hon har en ny film på gång, dramat 'Skateland', den har premiär i Usa den 13 maj.Hon är för närvarande upptagen med att filma klart avslutningen på Twilight Sagan, Breaking Dawn som är delad i två. Hon har också fyra andra kommande projekt efter det! Eftersom hon har varit så upptagen med att filma har hon inte hunnit gå på college och eftersom hon fortfarande är intresserad av vidare utbildning berättade hon att det inte kommer att bli av på traditionell väg.


Här hennes svar, klicka här!


Källa & Bk

Av Sofie - 23 april 2011 15:30

Här kommer postern till den nya filmen The Help i vilken Bryce Dallas Howard (Victoria II) är med i. Tror att jag måste läsa boken i sommar, gillade trailern till filmen :) Ett boktips och bra sådant tror jag. Har någon av er läst boken?


Photobucket

Källa

Av Sofie - 23 april 2011 13:45


Peter Facinelli (Carlisle) var på ett miljö event i Grand Canyon och här kommer lte bilder. Passande med en stor rosa kanin, tycker ni inte det? :) De ser verkligen ut att ha kul!


PhotobucketPhotobucketPhotobucketKälla

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se