Twilight  News

Alla inlägg under april 2011

Av Sofie - 22 april 2011 10:00

Det har kommit ut enn nytt exklusivt klipp från Water for Elephants och det kan ni se här under! Klippet här under är från en tåg scen och jag hoppar över att se den eftresom jag ska se filmen ikväll. Den som väntar på något gott :D


Källa

ANNONS
Av Sofie - 22 april 2011 08:40

Glad Påsk! :)

Tänkte böja morgonen med en liten video från Popsugar Rush, Mandy Moore pratar om sin nya film Love, Wedding, Marriage där också Kellan Lutz är med. Hon pratar om Kellan och lite kärlekstips.


Källa

ANNONS
Av Sofie - 21 april 2011 17:30

Peter Facinelli som spelar Carlisle var snäll och svarade på en massa frågor från fansen :) Jättekul att läsa vad de svarar på frågorna tycker jag, tyvärr hann jag inte översätta så mycket av intervjun men jag hoppas att det är okej.

VAd är det bästa med att vara en del av Twilight Sagan?
Peter Facinelli: 
Fansen. De har varit uppmuntrande och jag uppskattar dem alla.
Hur är du och Carlisle lika och olika?
Peter Facinelli: 
Jag vill tro att jag har hans passion. Carlisle är chef över familjen. Jag har barn så jag kan relatera till det. Jag har inte bont hår och han har en äldre själ än mig. Jag bär inte cardigans på riktigt. 
 
Comment From Onix :What will you miss most now that you are finishing the Twilight Saga?
Peter Facinelli: 
I don’t know, I’m not sure because it hasn’t sunk in that’s it’s over yet. Even though filming is pretty much over there are still two more films coming out. What I won’t miss is shooting in the rain and mud!
 
Energizer Bunny: Question from Kristen from Facebook – How do you deal with all the pressure from the fans and the paparazzi? You do an amazing job as Carlisle in the Twilight saga.
Peter Facinelli: 
It’s really about making a connection with fans and I’m happy to stop and give autographs. It’s hard though because there are times we can’t stop. One time it was pouring rain and a girl was calling to us and we just had to keep going. That was the one time we didn’t stop and the paparazzi ran with it calling us jerks!
 
Question from Amanda from Facebook – Hi Peter! Absolutely LOVE your work! Huge fan of Twilight. Anywho, I know this may be a loaded question but who is/was your favorite person to work with on Twilight? Keep up the good work with everything, movies, shows, and causes all included. Breaking Dawn icon biggrin Peter Facinelli Talks Breaking Dawn With Fans On Energizer FB Live Chat! bill condon
Peter Facinelli: 
I actually like the scenes where we were all together. The energy in the room was great and it felt complete. I only had individual scenes with Kristen, Rob and Elizabeth. I really enjoyed them all.
 
Comment From Stefanie 
What is one of the funniest things that has happened on set of one of the Twilight movies?
Peter Facinelli: 
We were shooting a big stand-off sequence between the Volturi’s and the Cullen’s and it was a crazy experience because we had 100 people going through hair and makeup in the morning. One of the actors thought it would be funny if we had a dance off. We didn’t tell the director and when they yelled action we broke out in dance. It could end up on the DVD extras.
Breaking Dawn peter Peter Facinelli Talks Breaking Dawn With Fans On Energizer FB Live Chat! bill condon
Av Sofie - 21 april 2011 15:45

Igår sågs Kristen Stewart på flygplatsen i Vancouver, hon är klar med inspelningen där. Lainey Gossip skriver också att hon ska vidare till Virginia Island för att filma om scener till smekmånaden. Såhär skriver Lainey Gossip-


On Monday she was expected back on set in Vancouver where she worked until yesterday and, as you can see, is heading out for a little break before my sources tell me exclusively she’ll work on reshoots in the Virgin Islands where she and Robert Pattinson are expected to polish a few honeymoon scenes before finally closing production on a franchise that has dominated their lives for 3 years.


Breaking Dawn kristen Breaking Dawn Filming News: Kristen Stewart Leaves Vancouver & Reshoots In The Virgin Islands?  breaking dawnKälla

Av Sofie - 21 april 2011 14:15

Ashley Greene (Alice), Jackson Rathbone (Jasper) är tillbaka i Vancouver för att avsluta de sista pusselbitarna till Breaking Dawn. Kellan Lutz (Emmett) sågs också på flyplatsen men tillsammans med AnnaLynne McCord.


Breaking Dawn Ashley+Greene+Ashley+Greene+Jackson+Rathbone+ 5CSh7mrkpNl Ashley Greene & Jackson Rathbone Out & About In Vancouver!  ashley greeneKälla

Av Sofie - 21 april 2011 13:00

Jag vet inte om ni har sett Never Back Down? Det är en riktigt bra film enligt mig och bland skådespelarna finns Cam Gigandet (James i Twilight). Snart kommer det en uppföljare, Never Back Down 2. Tyvärr är det inte orginal casten från första filmen.


Men Alex Meraz kommer att vara med och här kommer en ny bild från filmen! Jag tror att han kommer vara riktigt bra i filmen. Han står i bakfunden på bilden ;)


 Källa

Av Sofie - 21 april 2011 11:15

Robert Pattinson har ett mycket stressigt schema just nu, han är lite överallt och ger intervjuer och promotar Water for Elephants. Igår var han på Jimmy Kimmel Live och allt där Robert var med kan ni se här under ;)


Källa

Av Sofie - 21 april 2011 09:30Photobucket
 
 
 
 
 

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se