Twilight  News

Alla inlägg under april 2011

Av Sofie - 19 april 2011 16:15

PhotobucketRobert Pattinson har fått en ny vaxfigur, och den hamnar i Berlin. Den nya är till vänster på bilden här uppe. När jag var i London förra året var vi på Madame Tussauds och då stod han i ett speciellt litet rum, med kö in för att titta på honom :P


Såhär skriver Fablife om den nya dockan:

Last year, Robert Pattinson‘s brooding mug was commemorated with two wax sculptures at Madame Tussaud’s in London and New York. The photo above on the right shows Wax Pattinson 2010 in all his sheepish, scruffy glory at last year’s unveiling. But this week, RPattz got yet another wax figure made in his likeness for the Berlin outpost of Madame Tussaud’s (above, left) and we’re not really thrilled about it. Sure, it has an updated, shorter hairstyle, but the face is somewhere in between Matthew Perry during his drug days and Gerard Butler on Slim-Fast. And even though Rob pulls off sexy-disheveled better than anyone, did they really need to make his outfit look like drunk guy at 3am after a wedding, with the crooked tie and messy collar? We weren’t loving the 2010 version, but we’ll definitely take it over this new, not-improved version

Källa

ANNONS
Av Sofie - 19 april 2011 14:30

Här kommer lite härliga boöder på Robert tillsammans med fans! Jag blir så glad när jag ser sånna här bilder :) Han tar sig verkligen tid för att hälsa på fansen, skratta och skriva autografer och vara med på bilder. Härligt!


 
Källa
ANNONS
Av Sofie - 19 april 2011 13:00

Ni känner säkert till Catherine Hardwickes nya film Red Riding Hood med Amanda Seyfried i huvudrollen. I filmen spelar också Billy Burke som spelar Charlie Swan i Twilight.


Hittade en riktigt bra video, med klipp från filmen blandat med att skådespelarna pratar om filmen. Jätte intressant tycker jag, en film jag verkligen vill se :) Filmen har premiär imorgon den 20 april.


Källa

Av Sofie - 19 april 2011 11:30

Igår var Robert Pattinson med på Regis & Kelly Show och framträdandet kan ni se här under. De pratar om Breaking Dawn de filmade den i ca 8 månader, hela familjen var med och de var med på premiären av WFE också :) Så gulligt!


Källa

Av Sofie - 19 april 2011 09:15

Jag gillar verkligen Reese Witherspoon och däför måste jag bara lägga upp denna intervju med henne från Good Morning America. Reese gjorde nästan alla stuntsen i WFE själv och de visar också lite klipp från när Reese tränade med elefanten Tai (Rosie). Så otroligt duktig, vill också träna med en elefant ^^


Källa

Av Sofie - 19 april 2011 07:45

God morgon på er :)

Ser ut att bli ännu en solig dag idag, härligt tycker jag, hoppas det håller i sig!Tänkte börja morgonen med undernbart söta bilder på Robert Pattinson och Kristen Stewart! 


Bilderna är tagna efter NYC premiären av Water for Elephants. Så söta dom är och en liten puss blev det också :) Ser ut att vara lite mer än bara vänner eller vad säger ni?


Photobucket

Breaking Dawn rob and kristen Robert Pattison & Kristen Stewart Leaving The Water for Elephants Premiere After Party! Kissing!  kristen stewart

Källa

Av Sofie - 18 april 2011 17:45

Hoppas ni alla har haft en underbar dag, här är det sol och 20 grader varmt fortfarande och jag har varit ute nästan hela dagen! :) Ska gå ut igen och njuta lite, men tänkte bjuda er på en liten video först. Det är från Water for Elephants röda matta och Access Hollywood intervjuade Robert och Reese. Båda två är så roliga :)


Källa

Av Sofie - 18 april 2011 15:45

Hittade en ny intervju med Robert Pattinson som han gjorde med PattinsonLife. Han pratar om Water for Elephants, Bel Ami, Breaking Dawn och Cosmopolis. Jag översatte intervjun här-

Att jobba med Christoph Waltz:

"Bra. Han är en riktigt förebild för mig, inte bara som skådespelare utan också på det mänskliga nivån. Christoph var alltid mycket hjälpsam precis som Reese Wutherspoon. I början var jag inte säker på hur jag skulle vara kring dem eftersom de båda är Oscar vinnare. Jag var orolig över att de skulle vara reserverade. Lyckligtvis så var det verkligen inte så. Christoph och Reese byggde upp en bra atmosfär och det var ett rent nöje att jobba med dem. Jag lärde mig massvis av dem båda.


Om känslan av att vara 'kung av djuren':

Det finns alltid incidenter när man jobbar med djur. En gång högg ett lejon efter mig när jag matade honom genom gallret på buren. Naturligtvi skrämde det mig. Erfarenheten som rörde mig mest var en scenen som vi filmade med en baby giraff. Hon skulle röra sig mellan burarna av lejonen och tigrarna , men hon var mycket rätt och vågade inte röra sig. Jag knuffade henne lite och gick väldigt nära henne. Så fort vi hade kommit förbi burarna vände hon sitt huvud mot mitt och slickade mig. Jag kommer aldrig glömma det, jag kände mig som kung över djuren.


Om Bel Ami:

Paris är verkligen en av de vackraste städerna i världen och Bel Ami av Guy de Maupassant är en av mina favoritböcker. För att få rollen hade jag gjort vad som helst. Jag gjorde mitt bästa och hoppas att de som ser filmen ska tycka om den.


Cosmopolis och framtida projekt:

Cosmopolis har ett väldigt coolt manus. Den ska regisseras av David Cronenberg och mina costars kommer att vara Juliette Binoche och Paul Giamatti. Jag tror att den kommer bli bra. Efter det skulle jag vilja skriva manussjälvoch producera filmer.


Om Breaking Dawn och Kristen Stewart:

Jag är inte tillåten att berätta så mycket om, vilket är nåt nytt för mig, men jag kan säga  att Breaking Dawn kommer att bli fantastisk! Kristen sköter det bra. Breaking Dawn är galen och helt annorlunda från de tre första filmerna, det är nästan galet.


Bra intervju tycker jag, så kul att läsa om inspelningen av WFE tycker jag, att få jobba så nära djur måste vara fantastiskt!

Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se