Twilight  News

Alla inlägg under april 2011

Av Sofie - 16 april 2011 08:45

God Morgon, hoppas det är många här som har påsklov nu! :)

Tänkte börja morgonen med att visa den första postern för Abduction, Taylor Lautner är på bilden. Kanske inte så konstigt med tanke på att han har huvudrollen i filmen. Ser fram emot att få se filmen :)Källa  

ANNONS
Av Sofie - 15 april 2011 19:30

Eftersom Water for Elephants har premiär idag tänkte jag bjuda på en recension av boken som filmen är baserad på ;)

Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow

Orginaltitel: Water for Elephants 

Svensktitel: Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow

Författare: Sara Gruen

Antal sidor, inbunden: 367

Utgivningsår: 2006 på engelska

Vart kan jag köpa den? Den finns på adlibris.seHandling:

Handlingen berättas av den 93 år gamla Jacob Jankowski som sitter på ett ålderdomshem, han pratar inte ofta om dem men hans minnen lever fortfarande kvar. Minnnen om honom själv som ung man och ödet som förde honom till Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow. Han hade inget kvar, var utfattig och hade precis förlorat båda sina föräldrar och Usa var inne i den djupa depressionen på 30-talet. 


Han får anställning som vetrinär på cirkusen och faller för cirkusens vackra ryttarinna Malena. Det finns bara ett problem, hon är gift med djurtränaren August vilken har förfärliga humörsvängningar. Cirkusen ska räddas av en elefant vid namn Rosie, men det går fel för hon är helt oduglig och kan inte dresseras. Banden mellan karaktärerna växer och i slutet handlar det om överlevnad.


Vad tycker jag?!

Vart ska jag börja? Boken är helt fantastisk! Läs den! Jag kunde nästa inte lägga den ifrån mig, jag ville bara läsa mer hela tiden (vilket inte var bra eftersom jag verkligen behövde sova :p). Sara Gruen är fantastisk och hon blandar nutid med dåtid på ett mycket bra sätt, karaktärerna är fantastiska.


När jag läste boken kändes det som om jag tittade på en film, jag hade en klar bild i huvudet över hur allt såg ut. Jag älskar Jacob, Malena och Rosie! Banden emellan dem är fantastiska och det känns väldigt äkta och det blir en väldig spänning närman läser boken. Så har du inte läst boken rekomenderar jag den verkligen för det tog inte lång tid att läsa ut den och den var helt magiskt fantastisk! ;)


Har du läst den? Vad tyckte du?

Nu längtar jag bara tills nästa fredag då jag får se filmen :)

ANNONS
Av Sofie - 15 april 2011 17:00

Rachelle Lefevre som spelade Victoria I i Twilight och New Moon är just nu aktuell i tv serien Off the Map. Serien visas just nu i Sverige, tyvärr har jag inte hunnit se det men jag har kompisar som säger att den är jättebra! :) Här kommer i alla fall lite nya bilder och jag tror jag vet vad jag ska göra på lovet.


Har ni sett serien?

Photobucket
Photobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket 
 
 
 
 
 
 
Av Sofie - 15 april 2011 15:57

Nikki Reed som spelar vår vackra Rosalie är med i kampanjen H&M Fashion Against AIDS 2011. Här under kan ni se en video med Nikkis photo shoot för kampanjen, superfint och roligt när de stödjer sådana kampanjer tycker jag :)


Källa

Av Sofie - 15 april 2011 14:45

Här kommer en ny bild på Kristen Stewart från hennes nya film On the Road! Jag vet fortfarande inte riktigt vad filmen handlar om, men den är ju byggd på en populär bok. Får nog ta och kolla upp detta lite mer :)


Photobucket

Källa

Av Sofie - 15 april 2011 13:15

Justin Chon är en rolig filur, han har gjort en rolig liten video till oss. Haha kunde inte låta bli att skratta till videon :p Så rolig, han twittrade också att han nu är klar med med inspelningen av Breaking Dawn.


Källa

Av Sofie - 15 april 2011 11:44

Nu är preovet avklarat! Äntligen, så nu blir det lite update :) Hittade litte snygga bilder på Kellan Lutz, de kommer ifrån People's Most Beautiful photo shoot från förra året. Snygga bilder!Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se