Twilight  News

Direktlänk till inlägg 1 maj 2011

Outtakes From The 'Frech Revue de Modes' Photoshoot With Ashley Greene

Av Sofie - 1 maj 2011 08:40

Hoppas ni hade en trevlig valborg, vi hade tur med vädret. Händer inte så mycket på Twilight fronten just nu, men det har kommit ut nya bilder på Ashley Greene från hennes photo shoot med 'Frech Revue de Modes'. 


Källa

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

 
ANNONS
 
Elle

Elle

1 maj 2011 20:08

jag tycker de 3 bilder när de zoomat in hennes ansikte var finast, hon är så vacker att det är stört! tycker hon är mycket vackrare än typ megan fox! hon är ju såklart snygg men ser lite plastig ut. haha!

haha 7 fejk är faktisk bra. i höstas var jag grym, kunde 10 fejk, så alltså 5 armhövningar ^^ haha eller tja jag säger att jag kunde 5 hela armhövningar ;) men nu... inte så mycket. kan 4 fejk.. ^^ haha asså jag kommenterar inte ens det ;) haah!

haha nej men när man tänker tillbaka på red riding hood så var den ändå ganska bra, skulle vilja se den igen bara så att jag kan kolla och koppla bättre, nu när jag vet vem vargen är ;)haha men spännande och läskig var den iaf ;)

jaha jag tror jag har läst den recensionen för väldigt länge sedan nu när du säger det ^^ den har jag ju visst hört talas om, hehe! har inte den filmen fått massa priser?? eller det var kanske en annan film..hm jag vet inte riktigt ^^ men den verkar bra iaf :D

nu ska jag se tarzan, den går på tv och jag älskar den filmen, en av de bästa från disney :P haha!

Kram Elin

http://www.hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se