Twilight  News

Direktlänk till inlägg 3 maj 2011

Chris Hemsworth roll Snövit?!

Av Sofie - 3 maj 2011 10:45

Breaking Dawn chris hemsworth photoshoot7 Chris Hemsworth In Talks To Star Alongside Kristen Stewart In Snow White and the Huntsman! kristen stewartVariety raporterar att stjärnan Chris Hemsworth från den nya filmen Thor är i full gång med förhandlingar om att spela tillsammans med Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman.


EXKLUSIVT: Kan guden av åska skydda Snövit härnäst?!


Universal zoomar in på "Thor" stjärnan Chris Hemsworth för den manliga rollen i Snow White and the Huntsman ett drag som skulle para ihop Kristen Stewart med en yngre thesp än det ursprungligen var tänkt för återberättandet av sagan.


Projektet har alltid kretsat kring förhållandet mellan huvudrollen och jägaren, som är beordrad att döda hjältinnan av den onda drottningen (Charleze Theron).  I denna version beslutar sig jägaren istället att hjälpa flickan fly, blir hennes beskyddare och mentor längs vägen ... åtminstone, det är hur det ursprungligen var tänkt.


Läs hela artikeln här :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se