Twilight  News

Alla inlägg under maj 2011

Av Sofie - 3 maj 2011 10:45

Breaking Dawn chris hemsworth photoshoot7 Chris Hemsworth In Talks To Star Alongside Kristen Stewart In Snow White and the Huntsman! kristen stewartVariety raporterar att stjärnan Chris Hemsworth från den nya filmen Thor är i full gång med förhandlingar om att spela tillsammans med Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman.


EXKLUSIVT: Kan guden av åska skydda Snövit härnäst?!


Universal zoomar in på "Thor" stjärnan Chris Hemsworth för den manliga rollen i Snow White and the Huntsman ett drag som skulle para ihop Kristen Stewart med en yngre thesp än det ursprungligen var tänkt för återberättandet av sagan.


Projektet har alltid kretsat kring förhållandet mellan huvudrollen och jägaren, som är beordrad att döda hjältinnan av den onda drottningen (Charleze Theron).  I denna version beslutar sig jägaren istället att hjälpa flickan fly, blir hennes beskyddare och mentor längs vägen ... åtminstone, det är hur det ursprungligen var tänkt.


Läs hela artikeln här :)

ANNONS
Av Sofie - 3 maj 2011 07:45

Kristen Stewart, Ashley Greene och Dakota Fanning var med på Alexander McQueen: Savage BeautyCostume Institute Gala på The Metropolitan Museum of Art i New York City den 2 maj! Kristen bar en klänning från Proenza Schouler och Ashley bar en klänning från Donna Karan. Vet tyvärr inte vart Dakotas klänning kommer ifrån, men vackra det var de allihopa! :)  


           PhotobucketPhotobucketPhotobucket

           PhotobucketPhotobucketPhotobucket

           PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Källa


ANNONS
Av Sofie - 2 maj 2011 19:30

Robert Pattinson, regissören Francis Lawrence, costars Reese Witherspoon och Christoph Waltz posade på röda mattan för Water for Elephants i Barcelona den 1 maj. De ser ut att ha så kul tillsammans! :D Härligt tycker jag. Måste bara tillägga att Robert var väldigt snygg!


Breaking Dawn IMG 5098 560x373 Robert Pattinson At The Water For Elephants Premiere In Barcelona!  reese witherspoon

Källa

Av Sofie - 2 maj 2011 17:33

Hej på er :)
Som sagt det händer inte särskilt mycket på Twilight fronten just nu men jag har lite nytt i alla fall. FÖr några dagar sen kom det ut lite bilder från Breaking Dawn och gissa om jag blev glad! ^^ Jag hittade några till och jag har inte sett dom innan så jag hoppas att de är nya för er också :)


Nu längtar man ju ännu mer!

Photobucket

Photobucket


Photobucket
Photobucket

Photobucket Källa

Av Sofie - 1 maj 2011 08:40

Hoppas ni hade en trevlig valborg, vi hade tur med vädret. Händer inte så mycket på Twilight fronten just nu, men det har kommit ut nya bilder på Ashley Greene från hennes photo shoot med 'Frech Revue de Modes'. 


Källa

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se