Twilight  News

Senaste inläggen

ANNONS
Av Sofie - 15 april 2011 17:00

Rachelle Lefevre som spelade Victoria I i Twilight och New Moon är just nu aktuell i tv serien Off the Map. Serien visas just nu i Sverige, tyvärr har jag inte hunnit se det men jag har kompisar som säger att den är jättebra! :) Här kommer i alla fall lite nya bilder och jag tror jag vet vad jag ska göra på lovet.


Har ni sett serien?

Photobucket
Photobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
Av Sofie - 15 april 2011 15:57

Nikki Reed som spelar vår vackra Rosalie är med i kampanjen H&M Fashion Against AIDS 2011. Här under kan ni se en video med Nikkis photo shoot för kampanjen, superfint och roligt när de stödjer sådana kampanjer tycker jag :)


Källa

Av Sofie - 15 april 2011 14:45

Här kommer en ny bild på Kristen Stewart från hennes nya film On the Road! Jag vet fortfarande inte riktigt vad filmen handlar om, men den är ju byggd på en populär bok. Får nog ta och kolla upp detta lite mer :)


Photobucket

Källa

Av Sofie - 15 april 2011 13:15

Justin Chon är en rolig filur, han har gjort en rolig liten video till oss. Haha kunde inte låta bli att skratta till videon :p Så rolig, han twittrade också att han nu är klar med med inspelningen av Breaking Dawn.


Källa

Av Sofie - 15 april 2011 11:44

Nu är preovet avklarat! Äntligen, så nu blir det lite update :) Hittade litte snygga bilder på Kellan Lutz, de kommer ifrån People's Most Beautiful photo shoot från förra året. Snygga bilder!Av Sofie - 15 april 2011 07:45

Ska börja dagen med att skriva slutprov i naturkunskap B, wish me luck för det kan behövas! Det som ligger på + sidan idag är att Water for Elephants har premiär :D Jag tycker att vi ska fira det med ett helt nytt klipp från filmen, klippet heter Speakeasy. Precis som det var i boken, så lycklig blir jag! :)


Källa

Av Sofie - 14 april 2011 18:00

Team Twilight har en ny intervju med Judi Shekoni som spelar Zafrina i Breaking Dawn. Den var lite smårolig, seciellt på slutet. Den är översatt av mig ;)


TT: Det är lustigt, vi läser castens Twitter uppdateringar, det verkar vara som ni är på något slags sommarläger. Var det den typen av upplevelse ni hade? Det är så många människor som jobbar tillsammans varje dag. Jag är nyfiken på hur det var.

JS: Det måste ha varit intressant för er att läsa all twitter. Det får mig själv att inse att jag bara vet vad jag själv skriver. Om man ser allt tillsammans får man nog en bättre uppfattning hur det var för alla andra också. Det är verkligen så att man måste få allas synvinklar för att skapa en äkta bild av hur det var. Jag tror att det var en sådan sak som bara händer en gång i livet, att få chansen att vara med så många likasinnade. Nästan alla är i samma ålder. Alla på samma resa. Men också, alla gör vi en intessant och cool film.


TT: Gjorde du någon fysisk träning?

JS: Jag gjorde lite träning, ja. Jag tyckte att det kändes som Zafrina är uthållig och stark, hon är från regnskogen och klarra sig helt ensam där. För mig är det viktigt att bygga upp en kropp som visar det. Så jag var definitivt på gymmet mycket. Om du ser resultatet i filmen är en fråga, men jag var där nästan varje dag. Jag kände att jag behövde göra det. Alla killarna har fantastiska kroppar i filmen. Jag tror inte riktigt jag uppnådde en Taylor eller en Kellan kropp. 


TT: Jag tror inte du vill ha en Taylor eller en Kellan kropp, som kvinna.

JS: DEt hade varit läskigt.


Källa, Bk

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se